reklama

Staraczki forever!

POCZEK &&&&&&&&& !!!!!

EWA
[*] od nas....

W temacie facetów - najbardziej bezmyślne jest to, co kiedyś mój tata zrobil jak Kamis miał dwa latka - był przeziębiony, nie poszedł do żłobka, tata z nim został, ja byłam na uczelni. Kamiś zasnął, a mój tata wyszedł sobie zjeść obiad w szkole (miał wykupione, obiad dla faceta rzecz święta, dla mnie niepojęta). Przychodzi do domu, a dziecko stoi zapłakane i zasikanie na środku pokoju.
Nie mogę tego przetrawić do tej pory...... zostawił moje dziecko SAMO w domu.
:(

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam na chwilkę jeszcze, ale mały wstał także będę uciekać, ale
Kuotku, nie mogę się nie odnieść do Twojego taty:szok: bez obrazy, ale co On- oszalał:szok::szok: nie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego:no: i nie dziwię się Tobie, że nie mozesz tego przetrawić:no:

EWCIA bez żadnej obrazy :) Tata nie wychował mnie :) Byłam szczęśliwa, gdy się rozwiedli z mamą jak miałam 13 lat. To nawet nie jest mój tata TATA :)
A czy oszalał..? Tak, parokrotnie. A to wydarzenie zaszło jeszcze zanim zaczął brać leki i być pod stała opieką psychiatryczną... Był też hospitalizowany...
Ogólnie radzi sobie dzięki Nam - mnie i mamie, która w odpowiednim momencie mu pomogła. Miał też szansę być dziadkiem Kamilka, a teraz Oli :)
Jak zostawiałam z nim Kamilka, to jeszcze nie wiedzieliśmy, że ma cyklofrenię...wówczas nadchodzila faza maniakalna. A przed nią cierpiał na depresję.
Aha - zapomniałam dodać - choroba nie usprawiedliwia zostawienia dziecka. Wiedział doskonale co robi. Piszę o niej, bo zabawnie się złożyło, że Ewcia zareagowała "czy oszalał" ;)
Potem się tłumaczył i tłumaczył, że był święcie przekonany, że dziecko będzie spało te pół godziny, że głupio zrobił bardzo, ale też, że bał się stracić ten obiad (???) a nie chciał Kamilka budzić specjalnie żeby pójść ehhhh

Ostatnia edycja:
Kamil wrócił, zjadł obiad, jedziemy do domu :) Ja też odezwę się później. Chociaż...

My już w domku. Ola wisi na kierownicy w aucie, a ja siedzę z laptopem obok :D I nawet kawę mam! Gdybym nie czuła osobliwego zapachu wydobywającego się z pieluchy, to byśmy tu posiedziały z pół godziny :P

Ostatnia edycja:
Hej hop hop.
zadnych niusow. Szyjka sie nie zmienila od zeszlego tygodnia, skurczow na ktg wyraznych brak (na fotelu w czasie badania mialam bardziej wyrazny). Laboratorium chyba zgubilo moj posiew paciorkowcy, wiec trzeba bylo pobrac jeszcze raz. Zosia zmierzona - 3550 g, brzuch 94cm, glowa, noga, brzuch zosiowy w normie. Machcala sobie lapka przed glowa. Generalnie niby wszystko sie moze zdarzyc ale nie dzis i za tydzien znow wizyta, na ktorej juz mnie umowi na wywolywanie w szpitalu. Z drugiej strony wody moga peknac teoretycznie w kazdej chwili, bo juz jest termin albo tez skurcze moga sie w koncu rozkrecic nagle.
Czyli wiem niewiele wiecej niz wiedzialam.
z atrakcji znowu robilo mi sie slabo i zawroty glowy okropne na fotelu... Jest dzis znow kolo 30 stopni a tam nawet wiatraka wtym gabinecie nie ma. Pomagalo odwracanie sie na lewy bok. No nic. Przezylam ale przyznam, ze takie slabe chwile z helikopterem w glowie sa mocno meczace.

Przyleze do was wkrotce na dluzej.

Sa jakies amatorki celebrycko-zlopkowej?

Wspaniale Poczku! Znaczy wspaniale, że wszystko gra jak trza :D Choć już się nie mogę doczekać opisu pierwszych wrażeń z Zosią :)))))))

Ja żłopkową bardzo chętnie, bo już na resztkach możliwości umysłowych dziś... hehe

Siedze teraz i szukam, bo widze, ze mi wpisal w ksiazeczke AFI 20 i nie wiem czemu wydaje mi sie, ze to cos duzo. Jak bylam na ip sprawdzac czy nie cinie, to mialam afi15. Myslalam, ze tego sie ma robic coraz mniej a nie wiec...
no nic. Poszukam sobie :)

A co tam dzis u Ciebie kocurku?

MUSK twierdzi, że przy jednej godzinie spania na dobę nie da się funkcjonować :eek: Goopoty twierdzi, więc zalewam go kofeiną!

Ola ma katar i zęby jej dokuczają :/ Ale już wykąpana, dostała Panadol i bawi się klockami w łóżeczku :sorry2: Musiałam jej oczywiście Toma i Jerrego na you tubie puścić :-p

reklama
Tom i Jerry! Chetnie z Ola poogladam :-D
musk rzeczywiscie nie wie co mowi. Ciekawe tylko czemu musk oli twierdzi to samo? ;)

Znalzlam o tym ai. I pamiec mnie nie mylila. Afi powyzej 20 to juz wielowodzie. Ale poszukam dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry