reklama

Staraczki forever!

reklama
Jestem:)

Wiki się w nocy wierciła i turlała po łóżku i krzyczała przez sen... ehhh

Kocie Ola ma pierwszy raz katar??????????????? Wow normalnie pod wrażeniem jestem!!!!!!!
Nasivin soft świetnie działa.
U nas też czapki panna nie chce ale zawsze mam bluzę z kapturem więc jak bardzo wieje to kaptur jej narzucam, a jak zajęta czymś to czapkę wkładam i tak w kółko:))

Rurka ja do marchewki ubierałam ciemne ubranka:cool2: u nas też było plucie obiadkami i deserkami na wszystkie strony... a ja załamywałam ręce że mi się dziecko zagłodzi jak pójde do pracy... Jak nie chciała deserków to dawałam w siateczce jabłko, marchewkę itp i kasze łyżeczką.... Potem zupki z kleikiem... Ziemniak jest smaczniejszy niż marchewka....

Lil porażka z tym przedszkolem! Jak by tak mojemu maluchowi ktos zrobił to bym zrobiła awanturę i do gazety poszła albo nie wiem co jeszcze... Jak tak można z dziećmi???!!!
Dobrze że Maciuś tam nie poszedł:)

Nie wiem co jeszcze....

MONI no chyba pierwszy raz ma :confused: chooociaz... raz chyba jej z noska leciało, ale dzień, dwa i nic nie pamiętam, ale chyba tak było, bo po cóż bym trzymała w apteczce nasivin właśnie? :eek: Kaptur też ZAWSZE zdejmuje :dry:

MONIA _ kiedy Ty się wyśpisz????????????????????????????????????????????

Poproszę Murzynka do kawy, dziś sobie niczego nie odmówię, jako że spałam może z godzinę :confused2::-p

Kotek ja żem się wyspała w sobotę:-):-) Tylko się nie chwaliłam:)
Usnęłam z Młodą o 20 i obudziłam się na chwile o 22, zjadłam i poszłam dalej spać:) A Młoda grzecznie obudziła się tylko 2 razy i o 6.30 wstałyśmy:)) Także ta dzisiejsza noc tak tylko delikatnie mnie wymemlała:))

Boogie mi tez murzynka proszę!!!

A tak wogóle to siem obkupiłam w sobotę fantastycznie!!!!! Młodej kurtkę taka na cienkiej podszewce i płaszczyk przeciwdeszczowy taki zwijany w torebeczkę (za całe 6.5:) i przy okazji konia na biegunach znalazłyśmy!!! za 30 zł w komisie:)))

RURECKO Made ma troszkę spraw do pozałatwiania plus te wszystkie dzieci ogarnąć :rolleyes2: plus praca (??) Pewnie wpadnie, jak złapie oddech :-p A nie wiem, czy ma internet, na razie Jej nie będę zawracać gitary, niech sobie spokojnie działa :sorry2:

No MONIA gratki zakupów! Nie ma jak coś kupić w zadowalającej cenie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry