reklama

Staraczki forever!

KARLA no my już mamy w większości chyba nawet już po dwa, dobrze liczę? :-p A jest też jedna co ma trzy :-D Ale to nie znaczy, że nie będą mieć więcej! ;-)

Ceść Rurecka, co tam? :)))

Ostatnia edycja:
reklama
kocurku a u nas po malu, ja wiecznie chora jestem(musze sobie badania kontrolne zrobic), Iwa chodzi do przedszkola i zadowolona jest strasznie, Franio ostatnie 2 dni tak marudzi ze czasy z mala Iwka mi sie przypominaja...a co u was?

Paulinko a jak Danielowi sie podoba?jak u was? zaklimatyzowaliscie sie juz w nowym miescie?

rureczko jak milo cie widziec:-)

wlasnie weszlam na nk i zobaczylam mala Palemke - slicznosci male:tak:

WIOLU u nas chyba generalnie coraz lepiej, ale trochę powoli te lepsze czasy nadchodzą... niestety zęby bardzo dają się we znaki, nocami też :/ A od dziś mamy katar.
No nie dziwię się, że Iwa zadowolona, ona jest strasznie bohaterska z oczu, a co z oczu, to z serca hehe
Rany, zupełnie zapomniałam - w sobotę były pierwsze samodzielne kroczki :)))))))) i w dodatku mamy je nagrane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jajakas jestem ten eges... Przeczytalam, po drodze wiedzialam co komu chce napisac, odpalam okienko do pisania i pustka w glowie.

Wiolu!!!! Jak milo Cie widziec!! Specjalnie na Ciebie czekalam. Pojawilas sie i od razumam ciut mocniejsze skurcze :-D
Milo slyszec, ze dzieci zdrowe! A ty moze oslabiona jestes ze zmeczenia i stad jakies infekcje lapiesz? Moze jakas lekka anemia albo po prostu brak snu wystarczajacego cZy cos. Tyle przeszlas z Franusiem, ze organizm Twoj musi sobie te nerwy odreagowac. Bedzie zaraz wszystko dobrze! Tak milo Cie widziec usmiechneta! MuuuuA!

Karla
staraczka jedna. Ja sie mam zamiar niedlugo rozpakowax, jest jeszcze zizi w kolejce do rozpakowania ale cos ostatnio dawno jej nie bylo. Duzo staraczek pewnie jest na staraczkach 2013 czy tego typu watkach.

Brawo dla Oli! :-D:-D:-D:-D Zobaczymy filmik?

Czesc rurka :)
czesc paula :)

WLASNIE!
Gdzie lil?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry