Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ten projekt co teraz dostałam to duży taki i zagramianiczny... na 7 krajów.... i jednemu z zadań my przewodniczymy i je koordynujemy... My czyli JA właśnie się doczytuje kolejnych szczegółów
Dzisiejsza zgadywanke wygrqla Paula zasnelam liczac.
w nocy za to jak wrocilam z toalety zlapaly mnie pierwszy raz troszke bolesniejsze skurcze
robi sie ciekawie Jak oni tu panikuja
Obiecuje, ze jak bedzie sie dzialo cos bardziejszego od razu dam znac rurce na WA
WIOLU. Jak to lil na nieregularnych? Myslalam, ze jak nieregularne to olac gada...
Monia! Tell me more!
to skad wiedzialas, zeby jechac? Mi wczoraj nie przechodzily ani w wannie, ani na lezaco, ani na chodzaco. Byly kij wie jak dlugo, bo zasnelam ale te dwie godzin na bank. Tylko to nic nie bolalo, taka sie tylko skala na brzuchu robila i niewygodnie sie z tym obracac
poczku - nocka TRAGEDIA!!! Maniek chory, wył całą noc, całe szczęście, że Borysek ma twardy sen )
Panna V już kombinuje jakby tu się ciężaru pozbyć, i z dwóch zeszytów zrobić jeden, bo przecież ta sama pani ich uczy geografii i wos'u W piątek jadę na zebranie, niespodzianki na pewno będą :-) Aha! Jest zastępcą przewodniczącego klasy i oczywiście już ma milion pomysłów jak uleczyć system hehe )))
Kochana, ciągle o Was myślę, i trzymam mocno za lekki i bezproblemowy poród :*
Made! Daj mi tu V! Ja w liceum przewodniczylam parlamentowi uczniowskiemu i tez uleczalam system, chociaz nie... Ja bardziej szukalam sposobow na umilenie zycia w szkolei zupelnie przypadkiem zorganizwalam nieegalna palarnie :/ to moze mi jej lepiej nie dawaj.
A Maniek zaziebiony czy cus? Zlopkowanie tak na nieo zadzialalo? Sciskam Cie mocno made! Bardzo tu za Toba tesknie!