reklama

Staraczki forever!

reklama
Made ja dalej w szoku jestem...
nasz rodzinny polegał na tym że mąż stał obok.... ale dwa łóżka w sali porodowej były...
aaaaaaaaa gdzieś Ty rodziła Victorię?? Nie u nas prawda...

BRY!!!!!!!! Co tu się wyrabia????

Chodzi się?????? Kocurku gratuluję!!!!!!!

Rodzi się????? Poczku czekamy!!!!!!!!!!

Wraca się???? Wioluś w końcu!!!!!!! Made gdzieś Ty była?????

Remontuje i sprząta się!!!!! - będzie mnie teraz niewiele chyba, bo siedzę dużo na nowym mieszkaniu a tam nie ma komputera, nie ma internetu. Jest bałagan! I nadgarstki mi już osiwiały od skrobania resztek farby. I w ogóle padam wieczorem na pysk. Nawącham się świeżej farby i nie jestem do końca sobą...Najgorzej, że dzieci też, bo nie mam jak się przeprowadzać bez dzieci - wiszą mi ciągle na karku i dlatego czasami mam wrażenie, że eksploduję, a weny na pisanie kompletnie brak. BUZIACZKI moje kochane!

Aha mam wielki kłopot z kupieniem lampy do dużego pokoju - nic mi się nie podoba. Co się teraz wiesza na salonach?? Doradzicie mi??? Musi być na żarówkę energooszczędną i żeby dawało dużo światła na cały pokój....Ciężki orzech do zgryzienia....:baffled:

Aha Poczku! Jechałam dwa dni ze szmatą na kolanach....mam sińce wokół kolan i bolą okrutnie od twardej podłogi...jak Ty to wytrzymujesz??? Masz jakieś nakolanniki specjalne????

Kocurku końca nie widać!!!!!!!! A internet najszybciej od października!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry:

Poczku doczytałam co ja napisałam....jaka szmata na kolanach??? W każdym razie Ty wiesz o co mi chodzi tak???? Chyba na kolanach ze szmatą się mówi????

reklama
Poczek ale sex to jakby inszy masaż szyjki jest:-D:-D taki przyjemniejszy:))

Kocie jakies resztki jeszcze mam:-) możem się napić:))

Liluś jak Ty ogarniasz i dzieci i remont i przeprowadzkę:szok::szok::szok: a nie da się kogoś wynająć do dzieciaków na kilka godzin??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry