reklama

Staraczki forever!

reklama
Moniu nikt nie chce moich dzieci! Nie mam gdzie ich sprzedać - więc to wszystko to czyste szaleństwo!!! Siedzimy tam wszyscy z moją mamą i sprzątamy - dzieci dostały jeden pokój - wrzuciłam zabawki i niszczą mi już podłogi - bo stukają, pukają czym się da....masakra...

Kocurku
dziękuję - lampa super - bardzo takie lubię - ale co na sufit?????????? Coś bym musiała powiesić...

LILUś aaa na sufit to nie wiem, może jakieś małe halogenki skierowane na boczne ściany? Ja nie cierpię światła idącego z góry na dół w domu :///

Albo albo.... ja bym dała coś takiego, tylko gdzie to jest..........

Ostatnia edycja:
Kocurku mi się halogenki podobają - ale właśnie one ciągną dużo prądu i muszę wybrać coś na zwykły gwint - więc mam pole ograniczone. Ale jak coś zobaczysz to będę wdzięczna!

Liluś dobrze ze masz mame jeszcze bo powiem ci szczerze że przeraziła mnie wizja zdrapywania farby w asyście dzieci....

Ja się nei znam na oświetleniu... u nas będą halogeniki małe ale to małż zrobi półki i zabudowy ścienne i zajmie się kompozycją całości:) więc ja będe co najwyżej wybrzydzać na kształt zabudowy i kąt padania światła:)

Kurczę, tylko że to kwestia gustu, a on jest bardzo indywidualną kwestią :-p.... hmmm no ja lubię wszystko, co ma kształt sześcianu :sorry2: i widziałam taki żyrandol złożony z podwójnego szeregu kostek w przystępnej cenie, ale nie mogę go znaleźć teraz... ajj... tylko on był chyba na ledy, ale ledy mało ciągną...

Moniu no ale dzieci to latają i tak samopas, bo mama w tym czasie myje okna...wczoraj Martynka mi wlazła prawie do miski z mokrą szmatą....A jeszcze do co lamp - co zrobić z tym zwisem na środku pokoju???? Już samo słowo ŻYRANDOL przyprawia mnie o dreszcze....

Kocurku będę szukać...dziękuję za pomoc! A tę lampę z IKEI to chyba zamówię jeszcze, bo już złożyłam zamówienie do IKEI i ciągle patrzę co by tu jeszcze...

Powoli chyba będę musiała uciekać niestety...BUZIAKI!

Lil my co sobote usiłujemy sprzątać z dzieckiem sztuk jedna na stanie... I ona też włazi wszędzie!! i kończy się zwykle sprzataniem na zmianę... jedno sprząta a drugie łazi z dzieckiem za tym sprzątającym bo Młoda życzy sobie wszystko widzieć:-)
Więc tym bardziej przeraża mnie wizja tego co się u ciebie dzieje...

A czemu nie lubisz żyrandoli?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry