reklama

Staraczki forever!

reklama
Moniu ja wiem, że jest coś innego niż żyrandol odkąd u moich znajomych po remoncie przez parę lat wisiał zwykły drut z żarówką :baffled: Chcąc tego uniknąć zaczęłam grzebać po allegro - a tam to różniaste cuda można znaleźć!

Lilu ładna lampa,ale trochę nie w moim guście, ale ja mam jakiś dziwny gust;))) a na allegro cuda można znaleźć;)))

aaa Made zdrówka dla Was, my też na chorobowym..

pytanie zasadnicze- idę w piątek do fryzjera, ktoś ma pomysł co bym mogła z moimi włosami zrobić konkretnie???idę na farbowanie i cięcie;))

Oooooooooooo to tak jak u nas przez ostatni rok i chyba następny, tylko u nas tych drutów jest.... hmmm CZYDZIEŚCI ????? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: To nie JA chciałam tyle punktów świetlnych!!

POprawiam, to była KOOOPA :-D

PAULINA to teraz mnie zainteresowałaś, a jakie Ci się podobają?? Potrzebuję inspiracji, chociaż pewnie skończy się na zwykłych halogenach lub ledach wbudowanych w sufit :-p

Ja na fryzurach się nie znam za bardzo, a swoją muszę tylko bardzo mocno cieniować ze względu na ogromną ilość cieniutkich, plączących się włosów :dry:

Ostatnia edycja:
Haha Kocurku tyle masz zwisów w mieszkaniu!!!!!!!!!!! Hahaha! Trzymam kciuki, by zwisy w końcu powstały!!!!!! To mówisz, że trzecia kooopa....:-p

Paulinko
pisz jaki masz gust! A co do włosów to pojęcia nie mam - bym może musiała zobaczyć jakie masz teraz...i co byś mniej więcej chciała???

Kout ja to muszę na spokojnie Ci pokazać co mi się podoba;))) teraz muszę zmykać bo mała się budzi, właśnie skończyłam gotować i lecę dalej;))

do zobaczenia wszystkim!!!

choliwka Lil to muszę sobie fotkę strzelić;))) później pokażę co mam, bym chciała krócej i coś jaśniejszego i cieplejszego na głowie- rudy kusi ale strasznie trzeba o nie dbać, co chwilę farbować i w ogóle;)), lecę!!!

Kocie, gdybym wiedziała, to bym nie użyła stwierdzenia "czy oszalał", a innego:sorry2:
a siedzenie w aucie, to też jakieś wyjście, żeby Maluch był grzeczny:-)
Gratuluję kroczków!!! a zęby to i u nas też w nocy dają we znaki...

Poczku, może się pomylili z tymi wodami:tak: ale nawet jeśli nie, to przecież z Zosia jest wsio oki, także nie ma się czym niepokoić:tak: gdyby była połowa ciąży, to tak, ale teraz... spokojnie:-)

Wiolu, witaj:-)

Karla,
rozgość się:-)

Just, komplement od tego Pana J.:sorry2:

Made, witaj! Zdrówka Wam życzę:tak: a ten sex na porodówce:-D dobre:-D:-D

Poczku
, u mnie wszystko było w środę pozamykane i doktor stwierdził, że spokojnie do niedzieli dotrwam do tej cesarki:tak: Fakt dotrwałam, ale wszystko już wisiało na włosku i lekarz stwierdził, że gdyby nie ustalona cesarka, to raczej bym tego pierwszego trafiła też do szpitala;-) a z blami takimi porządnymi, to chodziłam 2 tyg:baffled:

Lili, w takim razie dużo siły i spokoju życzę, żebyś mogła w miarę możliwości szybko bez stresów się ogarnąć:tak:

Paulina, tak konkretnie, to zafarbować i ściąć:-D nie, no odbija mi:sorry2: zależy kto co lubi;-)

Mikołaj w dalszym ciągu nie śpi:baffled: 4 próby uspania na rękach nic nie dały, do tego Jego 3 kolejne w łóżeczku:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry