reklama

Staraczki forever!

reklama
Dobra. Ola zjadła swój obiadek papkowy, zostawiam mamie obiad, zabieram resztę kotletów do domu i już tam zjemy z Kamilem. On zaraz kończy, więc podjadę po niego, ależ ten dzieciak ma dobrze! :szok: Czy aby nie ZA dobrze....:confused::dry::-p

Odezwę się pewnie z auta, jak Ola będzie wisieć na kierownicy :-D

Głowa mnie boli i kaca moralnego mam bo pan mnie przezywał:no::no::no:

Czytam ten projekt po łangielsku a u mnie w pokoju młyn taki że uszy muszę zatykać a i tak niewiele daje...
Poza tym pan profesor o wysokim ego chciał jechać na Słowację wykładać przez tydzień w ramach ERASMUSA i sie nastawił że jedzie i chciał w niedziele jechać a ja musiałam mu dziś powiedzieć że nie jedzie:shocked2::shocked2: i mnie przezywał... że niepoważna jestem i śmieszna i on tu jutro przyjdzie awanturę robić bo chce rzeczowych argumentów DLACZEGO... a takowych nie ma bo to że nie jedzie to widzimisię szefowej:no::no::no:

Moniu, spokojnie... Moralniaka, to powinien mieć profesor:wściekła/y: a nie Ty!!! :* 3 głębokie :**

a ja jestem póki co prze szczęśliwa, bo dostałam być może dobrze zapowiadający się telefon tralaalalalalalalal:-p:-p:-p

dziewczyny chetnie bym z wami pogadala ale nie nadarzam ...nie moge sie cos obrobic

o a teraz jak mam chwile to nikogo nie ma
wlasnie dalam Franiowi poraz pierwszy jbluszko z marchewka -szamal az mu sie uszy trzesly:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyy szukam fajnej spacerowki, warunki musi miec w miare spore kola(zebym dala rade jechac po swoich dziurach), musi sie lekko prowadzic i nie powalic mnie cena. ktos moze cos polecic?

reklama
Lili_maja, baaaaaaaaaaaaaaardzo w moim stylu. Mam taki w sypialni, tyle, że z ramą czerwoną, taką burdeluffffkę se zamontowaliśmy :-D I powiem tak...wizualnie jest czadersko, ale jak mam myć to cholerstwo i wydłubywać chmarę owadóffff....to już nie jest tak czadersko..:no: Nie wiem, którędy te pierony tam włażą...

Monia,
wdech-wydech...gamoń nie wart Twoich nerwów!

Karla, spokojnie. Uda się, tylko zero presji!!!

Pozdrawiam Szanowne kuleżanki :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry