reklama

Staraczki forever!

reklama
kocie Iwcia odkad poszla do przedszkola w ogole mi sie taka ,,dorosla" wydaje:-Da wloski faktycznie urosly, dzis nawet tak na nia patrzylam ze chyba czas znowu do fryzjera z nia isc.
a Franio to aniolek, slicznie spi, bawi sie ,grzeczny jest, oczywiscie poplakac tez potrafi ale to chyba jak kazde dziecko. a co do meznosci mojego mezczyzny to zaczelismy nosci ubrania w rozmiarze 6-9mca:szok:w szoku jestem jak on rosnie.
pokaz Olenke:-):-):-)

Ni bardzo wim jak pokazać :dry: Biały kuot mi zepsuł jedyny sprzęt komputerowy skorelowany z moim telefonem :dry: Kabelka nie posiadam, przez bluetootha słałam, może później służbowego lapka G ustawię :sorry2: A bb na komórce jest beznadziejne i nie wstawię z telefonu :dry: Filmik z kroczkami bym pokazała, ale on na kamerce, a gdzie kabelek :confused::confused::confused: Na fb wrzuciłam przedwczorajszą Olę :tak: Tam z telefonu wstawiać jest rewelacyjnie!

Ostatnia edycja:
WIOLU no poookaż się, chyba że lubisz jak Cię proszą, to będziemy prosić! :-):-p
Eee tam na fb nic specjalnego, tylko jedno nowe zdjęcie Oli za kierownicą hehe
MADE jak dzień??? Jak sobie radzicie ten cały rodzinny kram ogarniać???? :sorry2:
No PACZ, jak akurat chcę i potrzebuję, to telefon mi wcina :eek:

kocie nie pokaze sie i proszenie nic nie da. serio. ostatnio przestalam robic sobie zdjecia , nie ma czego uwieczniac.

a co do wozka nic mi nie doradzicie?
ooooo Franio domaga sie jedzenia

ja chce Ole chodzaca!!!! a nie macie jakiegos komputera z wejsciem na krty pamieci z aparatu? wtedy nie trzeba kabelka!

Wiolu zaraz lece na ofce!
i ja Cie rozumiem z niepokazywaniem sie ale ostatnio myslalam o tej mojej filozofii ukrywania oblicza i stwierdzilam, ze jesli pokaze Zosie, to siebie tez bede musiala, bo jak to tak dziecko bez jego wiedzy pokazywac swiatu a samej sibie nie ;-):-p

rurka
jak sie czujesz?
a poczek dzis zjadl wielkie sniadanie, potem porcje kulek mesnych w ikei (mniam!) i teraz wielki talerz makaronu! a za godzine zupa dyniowa :-D:-D

edit
ja wiolu o wozku nic nie powiem ;/ doswiadczenia zero i rozeznania w spacerowkach zadnego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry