reklama

Staraczki forever!

reklama
lilus poszla do meza na chwile bo hulajnoge dla Iwy skrecal , dzis przyszla.co do wozkow to te dwa ostatnie mi sie podobaja , w takim stylu szukam .

slodkich snow kochana, napisz mi czasem smska bo tesknie:-*

Więc, po pierwe - insekty CZA wysypywac nawet z lampy stojącej :-p Po wtóre - kuot będzie miał dwa zboczne kinkiety takie, że zaniemówicie :-p KIEDYŚ :-p Chyba, że przeznaczę ten kawałek ściany na ekran zwijany :confused: W każdym razie druty wystają w pełnej gotowości :eek: Po CZECIE - wózek niebieski z budą ten, co go Wiola za dziwnego uznała BARDZO mi się podoba ze względu na budę!!!!!!! :-D Po czworte.... yyyy chwila, muszę się cofnąć .... aAAAaaaa no tak ;-)- ta zupa dyniowa to zupa krem jest :confused:

Ostatnia edycja:
ech MAja dopiero zasnęła...
darła się niesamowicie, pomogło jedynie bujanie przed tv w wózku-mało wychowawcze ale cóż...

i był nawet spacer dziś i plac zabaw i nowo poznana mama do pogadania i katar dalej leci moim dzieciom z nosa....mam chyba dość, trójka przeziębionych i praca inżynierska męża to chyba za dużo jak dla mnie...

aaa miałam Wam fotki pokazać, a mogę pierw 'żyrandolami' z tego mieszkania postraszyć???;)))))
Zobacz załącznik 498775Zobacz załącznik 498776Zobacz załącznik 498777Zobacz załącznik 498778Zobacz załącznik 498779

od lewej:salon, pokój-graciarnia, korytarz, mały korytarzyk i pokój dzieci;)))

a uwaga, jeszcze większe strachy, czyli co ze mną zrobić;))
Zobacz załącznik 498780Zobacz załącznik 498781

i Wiolu, moje propozycje, choć ten pierot Lil mi się też podoba;))
Wózek Jane Slalom Pro_super cena_jakość (2610608786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wózek spacerowy CASUALPLAY S6 (2625062255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek CASUALPLAY S4 (2010), stan BARDZO DOBRY W-wa (2611242893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czyli polecam firmę jane i casualplay- takie bym kupiła gdybym mieszkała poza miastem;))

Mi się niezmiennie podobają takie fryzurki :)))))
images
images
images
images

ja bym chciała trochę krótsze włoski niż mam+jakiś cieplejszy brąz i najlepiej żeby włosy się same układały;))) rzadko mam czas dla swoich włosów a ile można chodzić z kucykiem na głowie lub włosami zwiniętymi w coś tam;)),hmmm ale grzywki sobie nie zrobię, mam grube włosy i pamiętam,że zawsze się męczyłam z włosami....

reklama
Głowa do góry PAULA :-) też mam czasami dość, siedzę sama i wszystko robię ja, nie dość że przy Oli, to jeszcze śniadanie, obiad, kolacja Kamilowi i pilnowanie go ze wszystkim, bo generalnie szkoła i sprawy z nią związane mało go interesują :dry: A Ola jest taka, że cały czas na mnie uwieszona, a w dodatku w dzień śpi godzinkę, a w nocy ostatnio się budzi co chwilę :sorry2: Chodzi spać - o teraz zasypia - tak jak chodzi, a wstajemy o 6 :-p Jeden kołowrotek! Zakupy, niekończące się sprzątanie i przebieranie po koopach :sorry2: Taki urok życia na tym etapie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry