reklama

Staraczki forever!

reklama
Wioluś STO LAT dla Franusia na 4 miesiące!!!! I gratuluję pierwszej papki!!! Pierwsze koty za płoty!! Tęskniłaś??? :zawstydzona/y::-p;-)

Ewelinko dziękuję za te robale!!!! Odechciało mi się plafonu!!!!!!! Rety! Do przedpokojów kupiłam 2 tanie plafony - będę miała robale :angry::angry::angry::angry:

Kocurku koooooooooopa??????????? :szok::szok:

Poczku ma tak wisieć, żeby nie było widać??? I wolisz stojące??? Rety te lampy!!!!!!!!

Rureczko jutro już ma być chłodniej!!!!

Spotkałam dziś koleżankę, której 15 miesięczna córcia jest już od 3 miesięcy odpieluchowana :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nawet w nocy nie ma już pieluchy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: I faktycznie byłam świadkiem jak pokazuje, że chce siusiu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jak to mużliwe???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiolu! sliczne dzieci! Made ma racje, ze Iwonka wydoroslala. Jakos tak powaznie jej z oczu paczy. I slicznie jej w takiej dlugosci wloskow. Cud dziewczynka! I Franus jak urosl! kto by pomyslal, ze on po urodzeniu chorowal!
A rzeczywiscie Ty sie w ciazy i przed pokazywalas. Ja to sie ostatnio dobrze ze soba czulam pod koniec liceum ;-) zatem zazdraszczam Ci dobrego samopoczucia calkiem niedawno :tak:

rureczko
a schlodzilas sie troche?
u mnie nic sie nie dzieje. jakis jeden pseudo bolesny skurcz mialam jedzac kolacje. malo to przyjemne bylo, poza tym nic. robie plany na weekend a oni sie smieja ze mnie, ze w weekend to juz bede Zosia zajeta - cos mi sie jednak wydaje, ze jeszcze znajomych odwiedze :-D

lilu
stojace, stolikowe byle nie wiszace. i kinkietow tez nie lubie :) a Ty co lubisz?
15 miesieczne odpieluchowane nawet na noc? wow! ciezko uwierzyc!

Poczku no ja byłam w szoku...jedynie co to mogę dodać, że to jest trzecie dziecko tej koleżanki - i ona chce robić wszystko jak starsze rodzeństwo no i była wychowywana na tetrze...no ale i tak jestem w szoku...
Aha i lubię stojące i wiszące...tylko tych zbocznych nie lubię...tzn. bocznych....

Kocurku
ja mam nocnik i służy na razie do wrzucania zabawek do niego lub do wkładania go sobie na głowę :zawstydzona/y:

powiem wam ze moja ciotka tez mi mowila ze moje kuzynki kolo roku juz byly bez pieluch..ale cos jej nie wierzylam:-p.a swoja droga ja sobie mysle ze jedno dziecko jest szybciej gotowe na nocnik inne pozniej i nie ma co na sile dziecka meczyc i stresowac:dry:

poczku ja caly czas czekan na te bolesne skurcze u ciebie :-pi na Zosie oczywiscie:tak:

lilus tesknie szlenie. co do tego plafona to mi osoboscie sie nie bardzo podoba, nie moj tym. za to ma w lazienkce i korytarzu takie tanie plafony i faktycznie zbieraja sie tam muchy ale szybko sie czysci.
mi sie w salonie podobaja zyrandole z takiego typu
ŻYRANDOL CREMA 3 OD PRODUCENTA! ***LAMPEX*** (2593682655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chcialam ci pokazac inne ktore by mi sie podobly ale na pierwszych kilku stronach nic nie znalazlam i nie chce mi sie dalej szukac:-p
aha napisz mi co ty masz za wozek bo wydaje mi sie ze mi sie podobal

moje dzieci juz spia , piekna cisza

Paula jak bedziesz miala czas to wyslij mi meila z propozycjami , ja postaram sie jutro ci takiego wyslac jak Iwa bedzie w przedszkolu

Ostatnia edycja:
Wioluś ja mam najtańszy wózek jaki był w sklepie - może uda mi się poszukać. On ma małe kółka i dla maluszka średnio wygodny jest - dopóki Martynka nie zaczęła tak ładnie siedzieć to taka jakaś wygięta leżała. Pokażę Ci inny wózek, który ma moja szwagierka - i jest zadowolona - zwłaszcza na jesień, zimę - o jest duża budka. Idę szukać.

O coś takiego ma szwagierka: http://allegro.pl/spacerowka-delti-dot-i2614036477.html

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry