reklama

Staraczki forever!

Oj kurczę... same to się chyba nie ułożą, choćby nie wiem co... :/

Coś takiego?
images

Albo lekka trwała :P ????
images

Tego ostatniego faktycznie nie trzeba układać, wystarczy trochę pianki na lekko wilgotne włoski....

Ostatnia edycja:
reklama
Kout dobrze,że ktoś mi przypomina,że w sumie jedziemy na tym samym wózku;)) wiem,że będzie lepiej, tylko czasami są takie dni,że mam wrażenie,że nie dam więcej rady, ale dźwigam tyłek i ruszam dalej- chyba my, kobiety jesteśmy tak skonstruowane by działać...tylko niech mój mąż napisze tą pracę i się obroni a odzyskam trochę spokoju

propo nocnika, moja mama ostatnio dzwoniła i mówiła,żebym zaczęła ją wysadzać na nocnik...cholera, bo ja mam na to jeszcze czas i siłę teraz, poza tym ona w łazience nastawia się do toalety tak jak Danio;))) i zgodzę się, że każde dziecko ma indywidualny tryb odpieluchowania i nie musimy spełniać niczyich ambicji...

Wiolu a ja poproszę o fotki twoich skarbów na maila, proszę ładnie bo ja nie mam możliwości zobaczenia ich tam gdzie wy widzicie, no chyba,że tu na chwilę wrzucisz;))

Ejjjjjjjjjj no co... co masz przeciwko trwałej..??? :confused: Nie podobała Ci się "mokra włoszka" kuota ??? :eek:
Kuot kiedyś się wrzucił z przepiękną trwałą, pamiętasz? - po każdym myciu głowy, rozczesywał ją tydzień :baffled:

:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Zapomniałam dodać, że oprócz Kamila mam dwa kuoty i psa i wiecznie się za nimi uganiam, przeganiam, zaganiam i wyganiam, sprzątam koopy, rzygi, siki, karmię i poję :-p I żyję na dwa mieszkania :eek: I jeszcze mamie obiad gotuję i sprzątam co nieco i zakupy robię, żeby miała jak z pracy wraca :sorry2: A jak mój pan powraca, to wcale nie znaczy, że się rzuca do sprzątania i opiekowania Olą, ja i tak robię 80% albo i więcej :-p
TO CHYBA NIE JEST NORMALNE :baffled:
Ale zgloryfikowałam się należycie! :-p
Wash'nGo to chyba naglacę najlepiej :-p:-D:-D:-D

reklama
kolorowych
to i tak masz gorzej z tym psem i kotami;) ja dlatego na razie nie chcę na razie żadnych zwierzątek...a mój mąż ostatnio dużo mi też nie pomaga, musi jak najszybciej zakończyć swoją edukację;))

na glacę???mam nieproporcjonalną czaszkę;))haha

oki, ja też zmykam, nie mam pojęcia co noc przyniesie, fajnie by było żeby przyniosła sen;))

Pok liczysz????

kolorowych, papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry