reklama

Staraczki forever!

reklama
Poczek sie melduje po dluuugim spacerze. Zaslony do skrocenia oddane, ikea zaliczonq, nawet klopsiki ikeowskie zjedzone, zqkupy duze zrobione. Wszystko z mama na piechotke.
Brzuchcaly czas twardnieje bezbolesnie ale juz mi sie liczyc tego nie chce. Teraz musze odpoczac.

Kotkuno kamil to ma zToba bardzo dobrze:) Ale gdyby gyl sprytnyto by juz tez mlodsza siostreurabial - bardzo sie tezprzydaje czesto :) mozna sie z nia bawic w szefowaisekretarke - przyniesie i zrobi wszystko! :-D:-D

Lilu jak ja sie stesknilam za czytaniem Twoich postow! Jeszcze jedno zdanie o sufitowych. Ja lubie jak wisialbo cos czego prawie nie widac albo cos wiekszego, bardziej rzucajacego sie, co jednoczesnie jest dekoracja pokoju. A co do plafonu toladny ale mysle, ze ewelina moze miec duzo racji z myciem i robalami.

Moniu! Oddychaj!

Ewcia dzieki :)

I cos jeszcze mialam pauli i wioli napisac ale nie pamietam :(

Dziewczyny normalnie chyba mam udar słoneczny :dry: od samego rana na dworze, u ortopedy, na chwile zakupy, znowu dwór, wszystko na pełnym słońcu i teraz mi mega niedobrze, głowa mnie boli i mam mega odruch wymiotny... napisałabym Wam to i owo ale normalnie zaraz zejde :dry::dry::dry:

Czarny Kocur, dlaczego niemożliwością? U nas to norma! Mój młody srał na potęgę od narodzin. Na oddziale jako jedyny walił z 10 koop....teraz ograniczył się do 4-5 na dobę :baffled: Na szczęście ostatnimi czasy więcej koop ląduje w nocniku, bo była niewyróbka z pampkami :angry:

My jak mamy 3 kooopy to już uważałam że dużo.... bo normalnie to 1 jest.... ale ona od małego inna w tym względzie bo jak miała 6 tyg to potrafiła i tydzień nie robic i nic jej nie było, potem robiła jedną normalną i wielką i znowu przerwa:)) teraz codziennie rano o tej samej porze mniej więcej:)))
tylko nocnikowac coś się nie chce ostatnio:baffled:

Kocie chętnie:)) ale już czasu brak...

idę do domu:wściekła/y::baffled:
jeszcze wiercić zaczęli....

Miłej reszty dnia:)

A profesora wyślę jutro do dyrektorki - jej widzimisię to niech sie tłumaczy! i o!!!

No właśnie mój Kamiś robił 1 na dobę lub na dwie doby, a Ola przechodzi samą siebie pod tym względem :dry:

MONI to Ty mu nie wytłumaczyłaś, że to widzimisię wyższej instancyi..??? :-D

Ostatnia edycja:
Monia profesorowi dawkuje emocje i najlepsze zostawila na jutro. Bardzo piekna taktyka! :-);-)

Rureczko!
chlodny prysznic, duzo wody pij i poki nie masz goraczki, to zle nie jest! Moze jeszcze zimny oklad na glowe bym dorzucila. A zalatwilas chociaz wszystko co mialas?

Ola to ma niezly przerob :) bidny kocur...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry