reklama

Staraczki forever!

Od dwoch godzin bezbolesne ale skurcze :) dosc nieregulatne ale moze sie jednak cos na dniach ruszy. Na razie raz co 5 raz co 7 a innym razem po 10 minutach. Ja chce spac a on mi kaza siedziec. Liczyc a sami sie klada spac. Ja jeszcze chwile policzei tez ide spac, bo mam oczy na zapalkach...
Obstawiam, ze najwczesniej w czwartek sie zosia urodzi ale w glebi duszy cos mi mowi, ze jeszcze tydzien spokojnie mamy. Tylko niech mnie tak nikt nie dreczy ciaglym liczeniem:-p

reklama
Dobry:)
Poczek???????????????????????????? meldować się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Się żem nie wypowiedziała wczoraj bo mnie wcieło sprzątanie.... mamy taki mały pokój - graciarnię i już się tam wejść nie da:wściekła/y: ale jakoś się zabrać nei mogłam... wczoraj chciałam tam jeszcze młodej maskotki upchnąć i mnie szlag trafił:angry: Skończyłam coś koło 22... Kurcze ile my mamy rzeczy do sprzedania/wyrzucenia.... musze się jakoś wziąć, posegregować i sprzedać...

Kotek GRATKI DLA OLEŃKI za pierwsze kroczki:))) i super że nagrane:))

dobry dobry

a ja wiem co Pok robi....śpi!!!!!bidulka pewnie pół nocy liczyła i teraz odsypia;))

Kout dzięki za kciuki!!!przydały się, mała trochę pospała, obudziła się po 5 z krzykiem, bo coś jej się śniło-ledwo ją obudziliśmy
mam nadzieję,że Ola też dobrze spała, no i gratki pierwszych kroczków- wybacz,że teraz gratuluje ale przeoczyłam jakoś;)

a u nas ciepło...zapowiadają ok. 28st.!!!!! a ja dużo letnich rzeczy pochowałam, hehe;))

miłego dnia, bo my zaraz chyba na spacer polecimy, papa!

Przyjemnego, ciepłego dnia Wam życzę :tak::tak::tak: mnie czeka cały dzień w pracy, ale po wczorajszych komplementach dotyczących mojego murzynka, od Pana J. i innych, mam dziś :-D wieeeeelki uśmiech!

A słonko u nas świeci pięknie i grzeje :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry