reklama

Staraczki forever!

reklama
Aha i nic się nie stało :-) Ja tylko taka narwana czasem jestem i szybko skaczę do góry, potem szybko spadam na dół. A bym chciała z tyłkiem na prostej trochę posiedzieć :-) No to siedzę. Minutę chociaż. Moja jeszcze śpi, ale pewnie to ostatnie minuty....

a ja liczyłam,że coś dłużej pośpi....zdarzało jej się po 3 h a teraz tylko 1 lub 1,5h....za dobrze chyba miałam;))
to mówisz,że ma być ciepło????
ee to grzyby będą rosnąć;)))

idę zmienić małej pościel i wrzucić pranie do automatu;))

Ja zaraz też uciekam do nowego lokum. Jest nadzieja, że szybko będzie tam internet, bo dziś przychodzi pan z ofertą :-)

Paulinko z tym spaniem to nie ma co się przyzwyczajać do dobrego...dzieci są nieprzewidywalne...moja zwykle śpi dłużej jak mi akurat pasuje, żeby spała krócej. I na odwrót :-) A co do pogody to podobno w następnym tygodniu będzie do 30 st. Tylko weekend ma być zimny. Ale dla nas to lepiej, bo meble będziemy nosić.

jezzzu Wiolu ja nie chciałam;))), i tak musiałam iść się przejść a pocztę mam niecałe 100m stąd;))) naprawdę mam tu wszędzie blisko;)) o a nawet ostatnio udało mi się znaleźć dobry sklep z wędlinami;))) i piekarnię fajną;)))

ja zmykam powoli, zaraz szybko coś sobie podjemy i na 14 muszę Daniela odebrać, później pewnie plac zabaw;), wpadnę potem;))

papa

reklama
Zupełnie zapomniałam się pochwalić, że wczoraj obaliłam CZY kielichy wina i skończyło się na TOTAMTO :eek: Tylko, że ja już nie pamiętam jak TO się robi, a TAMTO to już w ogóle :errr:

MADE nie było Cie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki całeeeeeeee :hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry