reklama

Staraczki forever!

reklama
Aaaaaa jeszcze Iwa i Franio - cudne dzieciaki :)))))))))))))

I Zosi pokoik i doniedawne mieszkanko obejrzałam sobie :D

WIOOOOOOOOOOOLUUUUU !!!!!!! :szok::szok::szok: Po takim znikomym spożyciu też niebezpieczne????? A ja się dopiero rozkręcam :-p

Oooooooo jest śwaiatełko w tunelu - Ola zamyka ślepia :-D

Lli, Paula ja pajęczyn nienawidzę ale zawsze łażę z kijem w dłoni i najpierw macham a potem idę:) ZERO pajęczyn:))
Młoda też już raz była z nami w lesie i ubaw miała niezły:))
Jak będą upały to może wkońcu i grzyby by z łaski swojej były...

Kocie TOTAMTO powiadasz.....
a co to jest:rofl2::rofl2::rofl2:
mój notorycznie ostatnio zasypia jak ja wracam z uśpienia dziecia... I na dziecia zwala że za długo nam zajmuje tulenie się przed snem....

Paulina, na szczęście zdrowi jesteśmy;-) jeszcze tego by brakowało...
Kuocie, powiadasz, że CZY były, ja po pierwszym bym odleciała:-D a w ogóle u mnie, to wino stoi już dobre ponad 2 lata:-p i jest nie tknięte:sorry2:

Monia, hehe, to słuchaj, jak Cię odwiedzę, to otwieramy metaxę;-) a jak Ty przyjedziesz, to ja otwieram winko;-)

trzeba brać się za prasowanie, nie dużo, także luzik :)
Mały od pół godzinki lula, także jest cisza:-)

i w ogóle, a nie, nie będę się chwalić, bo znów mi się dziecko popsuje:-p:sorry2:

reklama
Wiola jak Ty to ogarniasz logistycznie?? Mam na myśli usypianie, kąpanie, karmienie, zabawy itp...
Bo ja kiedyś chciałam mieć taką jak u ciebie różnice wieku... Ale im bardziej myślę o tym, tym bardziej nie chce mieć drugiego dziecka wogóle...

lili, Paula, Made do was też to pytanie...
Bo zawsze zakładałam że min 2 lub 3 dzieci chcę. A teraz jakoś tak mnie przeraża wizja jeszcze 1 dziecka... jestem bardzo zmęczona, niewyspana i jakaś taka wymemłana przy jednym... a jak pomnożę to razy 2 to już wogóle nie będę funkcjonować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry