reklama

Staraczki forever!

za nike dalam 99zl a poszly za 30zl , ciesze sie ze sie sprzedaly bo nie potrzebnie by lezaly w kartonie.gdyby nie to ze mialy rozowe znaczki to zostawilabym je dla Frania a tak to lipa:-P.
ja wystawilam jeszcze kozaki z wojcika po Iwie , takie zwykle kozaczki , sukienki , bluzy rozowe itd

i pouciekaly...ide sprzatac

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję kochane, mam dzisiaj kiepski dzień... niech się już skończy!

Wiolu ja też poszukuję kombinezonu tyle, że na zimę :P tylko na ile cm? może lepiej na 74 kupić? czy 68? bo 68 to już teraz Zuza zaczyna nosić :szok:

MONIU ja raczej już nie będę mieć dzieci :)... Mam je (go) już ponad połowę swojego życia i to jest ogromna odpowiedzialność i obciążenie psychiczne i poświęcenie własnego rozwoju i ambicji... Zawsze chciałam mieć tylko jedno dziecko, ale wiążąc swoje życie z innym partnerem, po wielu latach przekonałam siebie do kolejnego maleństwa.. Nie żałuję niczego oczywiście i bez Oli nie wyobrażam sobie życia, ale to już ostatnie moje dziecko. Potrzebuję się uczyć ciągle, czytać, poznawać, chcę ukończyć może jeszcze jeden kierunek, a potem zająć się pracą :))) A przy dzieciach to jest awykonalne - dla MNIE ;) Bo są kobiety, które robią wszystko naraz w życiu. Ale to są Superkobiety, a nie ja :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry