reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Ja tylko podejrzewam, że Kamilowe problemy są uwarunkowane przewróceniem mu życia do góry nogami - siostra i nowy dom.. ale mój syn jest generalnie bardzo trudnym egzemplarzem, jeśli kuot uchodzi za dziwaka indywidualistę, to jego syn bije go na głowę :/ To jest dobry, grzeczny dzieciak, tylko nie robi wielu rzeczy, bo z racjonalnego punktu widzenia nie dostrzega w nich sensu...

reklama
POCZKU duże dziecko, duży problem, nie ma co pisać, bo ZAWSZE jest COŚ, mając dziecko nigdy nie jest bezproblemowo.... :/

PAULINA to mówisz, że tak zimno..? Powinni już CO grzać w sumie..

Kout no dziś 01.10 więc powinni załączyć ogrzewanie,na balkonie mam 9st. a w łazience (najcieplejsze miejsce w mieszkaniu) 18st., teraz przeniosłam termometr do salonu, zaraz zerknę ile mam

a nasze chłopaki, to podobnie mają- bo i młodsza siostra i przeprowadzka, tylko ze względu na wiek inaczej to okazują;))

kurka, szukam kombinezonu dla Daniela na allegro, ale mi ten wyrósł;))

U mnie pokazuje, że na zewnątrz jest 22 stopnie! Chyba ma nie po kolei toto w obwodach :/ 22 będę mieć jak zaparuję łazienkę, nalewając gorącej wody do wanny. Ale my poczekamy z włączeniem do listopada, a może dłużej, a może nie dam rady :p

Z tego co wiem, to CO włączają koło 10-17 października, chyba, że w dzień jest poniżej 10 stopni, to wtedy szybciej, ale tylko w chłodniejsze dni. Bynajmniej u nas tak jest...

Ewcia dopiero???? jezzzu bo ja mam sztywne palce od zimna, ale to chyba kwestia krążenia u mnie;)))
mi najbardziej zależy na ogrzewaniu szczególnie wieczorem, przy okazji kąpieli maluchów, bo oni tacy zasmarkani ciągle, nie jestem fanką nagrzanego mieszkania, ale te 2-3 stopnie więcej by się przydały wieczorami;))

Kout a jak w ogóle impreza urodzinowa Oleńki, jeśli mogę spytać oczywiście, zdmuchnęła świeczunię??? no i jak mama G. na menu??;))

o! ewcia! muuuuuAAAA!

paula, kot
ja mialam 10 lat jak urodzila sie moja siostra i poczatek byl ciezki. ja ja kochalam od pierwszego musniecia ale zazdrosna bylam bardzo... w koncu 10 lat bylam jedynaczka, ukochana wnuczka dziadkow a tu nagle klops. mi minelo szybko ale chyba sie wszyscy napracowali nad tym niezle ;/

u nas w domu 21-23 stopnie, w nocy kolo 18-19 imi to bardzo odpowiada :tak: lubie lezec pod kocem i sie nie pocic :-p

reklama
Paulina, kojarzę ogólnie coś koło 10 października, ale też pamiętam, ze np. w tamtym roku puszczali ciepło na wieczory przez jakiś czas, a dopiero po 10 października na cały dzień. Choć też wiem, że powinni być także przygotowani od 1 września i jak mieszkańcy by zgłaszali, to wtedy powinni grzać... ale wiedza swoje, a ich praktyka swoje...
u nas wieczorami też już zimno...

Kuocie, to czekamy na photo :)

Do góry