reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ola przysnęła, ale chyba zaraz wstanie, zaraz też Kamil wróci i jedziemy do domu, mam kurczaka i kopytka oraz ryż z jabłkami w lodówie, więc tu nic nie robię :) Iwa to czytelniczka widzę rośnie! :-)

WIOLUŚ oczywiście! Ja jestem maniaczka, jak już sobie coś raz ubzduram, ze kocham, to do upadłego :sorry2: no czasami może się ta miłość przenicować w nienawiść, ale to też silne uczucie jest :-D Ale miłość zawsze się echem odbija, jeśli się kochało naprawdę ;-)

Oby Zuzia miała taki apetyt na jabłko jak Franio :tak:

HA! Czuję oddech tej MIŁOŚCI, czuję codziennie :-) i codziennie jest mi tak bardzo przyjemnie :-D:-D:-D))))
Ja Ciebie też KOTKU!!! :-* Na zawsze!

KUOTKU! Ja bez tego wiem! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Czy Ty wstawiałaś może Oleńki zdjęcia? Bo nie wiem czy przegapiłam, czy tajniaczysz :-p

LILU Kochana :-* co tu pisać? Rutyna mnie kiedyś zabije :)))
Tęsknię do nocy sennych i nosów przetkanych, a wszystko inne zniesę z pokorą ;))
Pięknie sobie domek urządziłaś! W ogóle wyglądasz tak kwitnąco, nie wiem jak to się dzieje, ale im bardziej jesteś zmęczona tym ładniejsza :-p:-D Mi też się tęskni okrutnie, ale dwa zasmarkańce to za wiele by to wszystko ogarnąć i jeszcze znaleźć między glutem, a glutem pauzę :-)
Mam nadzieję, że od przyszłego poniedziałku Boris już ruszy do żłobka, a wtedy daję słowo! Będzie się działo!!!!! :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej, hej :happy:
Nie było mnie ciut, bo w weekend teściowa była u nas, a w pracy też jakoś mocno nerwowo, jak wracam do domu, to po prostu padam... A tak poza tym u mnie nic nowego...

Poczytam Was troszkę, to może będę na bieżąco...

reklama
mnie malo , bo zdycham :/ do tego upal jak cholera co chyba poteguje moje zle samopoczucie :angry:
cwaniak jak ladnie Poczek napisala , oddal nam swoje zarazki i sam smiga jak szalony w formie jak zawsze doskonalej , a ja czuje sie jak zwloki :/ z nosa leci , kaszel dochodzi powoli ehhh
dobrze , ze S mial wolne te 2 dni to mi pomogl troche , bo choroba i dziecko to nie jest dobre polaczenie...

Asionku to pewnie ta szczepionka przed nami. A co do Maciusia były takie plany, żebym z nim jak najwięcej sam na sam spędzała - ale Martynka to taka maruda beze mnie, że nikt nie chce się nią zajmować - więc wychodzi na to, że ja właśnie z Maciusiem strasznie mało robię.

Nie smęcę Wam. Niedługo będzie Wiolka u mnie i z tego bardzo się cieszę. Buziaki dla Was!

no tak jak malusia rzepka jest to ciezko wygospodarowac czas .. Natul to tez taki synus mamusi , chociaz teraz ma faze na tate co mnie cieszy hehe

Asionku
jak ladnie Nat sobie z katarem poradzil :-D Oddal Tobie i ma z glowy :-Dtrzymaj sie tam cieplo i nie daj sie!

:/

dobrze napisane :)

trzymaj sie dzielnie , wiem co czujesz :( tez mi bardzo zle po wyjezdzie rodzinki ...

piekne mamusie i dzieci sliczne , a wsumie nie dzieci , a dziec :) no wlasnie a gdzie reszta brzdacow ?? :))

Nie zdjęłam Martynce butków po spacerze i zrobiła 3 kroczki! Może w butkach pewniej się czuje...ALE JAJCA!

moj za to lepiej smiga na boso , a w butach nogi mu sie placza ...
pewnie moja wina , bo w te upaly ciagle goly lazil i bez niczego na nozkach
musze znalezc jakies kapcie z bardzo miekka podeszwa :)

Kotek jak tam na polu walki ? :)

Made zdrowka raz jeszcze i wracaj szybko bo baruje ciebie !!

Ajas hej :) jak tam staranka ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&

i dla reszty buziaki !!!

aha wczoraj kupilam bilety do Pl :) na 12.12.12 :rofl2:

Do góry