reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko nie chcę spoilerować, więc nie skomentuję niczego. Ale jestem tak mocno zniesmaczona i zdegustowana, jak nie wiem co dosłownie....Kop w tyłek scenarzystce moim zdaniem :confused::no:

Daniel siedział z przodu jedynie jak gdzieś sam z tatą jechał, albo na długie wyjazdy, bo fotelik który teraz ma pochyla się jedynie z fotelem....teraz zmieniamy auto, gdzie będzie fotel z tyłu rozsuwał się lekko do leżenia, więc ten problem nam odpadnie;))

niom Kout, to Twoje dziecko to żywioł;))) my mamy teraz fajnie, dzieci z tyłu i Daniel zagaduje małą, więc wyłażenia nie ma;))

mykam spaciu, Lil mi nic nie zdradziła;(((

kolorowych!!!

Dzień dobry:sorry2: Zuza zapewniła mi wczoraj taka rozrywke na wieczór, że głowa mała! całe 180 ml kleiku wyladowało na mnie, moim łóżku, pościeli... sprzątania cała masa, a mała w najlepsze zjadła drugą butlę i poszła spac!!!

Ach te dzieci Rureczko! Non stop każą się obsługiwać!

Paulinko a Ty oglądasz GA? Ja mogę Ci na PW zdradzić, ale czy na pewno chcesz??? Kurka stwierdzam, że ja lubię filmy tylko lekkie i przyjemne - gdzie mogę się uśmiechnąć, pośmiać, wzruszyć...ALE NIE ZAŁAMYWAĆ I RYCZEĆ! No wciąż jakoś nie w sosie jestem przez wczorajszy wieczór :-( Chyba i tak za dużo napisałam....

Aha Paulinko - teraz dopiero dokładnie doczytałam Twoje pytanie o Izzie - nic nie powiem hehe - oglądaj!

Asionku a Ty jak oglądasz ten serial? Jest gdzieś online dostępny? Bo ja ten serial od kumpeli miałam, wszystko od razu usuwam, a w sumie teraz chętnie bym od nowa obejrzała....

I pytanie czy ktoś zna DR HOUSE? Też mam ten serial i się zastanawiam czy fajny....

O Kocurku! Właśnie zobaczyłam, że są już dwa odcinki FRINGE z 5 serii!!! To mi znacznie poprawiło humor, bo tego scenarzystę uwielbiam! Oglądałaś????

Witam

Liluś, dziękuję, już dobrze.
Hausa kiedyś czasami oglądałam i mi tam się podobał, wiecznie miałam rogala na buzi jak akurat włączyłam a ten serial leciał;-)

reklama
Do góry