reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Lil ty lepiej żadnej rozróby nie wywołuj....no chyba że miłosną....ale widzę, że Wiola już odpowiednio reaguje;)):-D:-D

poległam, odebrałam Daniela z przedszkola i leżałam, własne ciało mnie zawiodło, ale teraz już lepiej, apetyt powraca!!! jedyny plus taki,że mąż pozmywa;))) i zagania mnie ciągle do łóżka;))) więc zaraz zmyknę;)))

a i ja też wszystko sama robię najlepiej, nawet od mojego męża;)))

reklama
Lil a my ostatnio nawet robiliśmy razem podejście do łóżka po chorobach dziec, kiedy nawet nie było jak, a nam Danio zaczął wymiotować....a na drugi dzień dostałam @......jakieś dwa tyg. posuchy będzie....ojoj:-D

reklama
Do góry