Asionek31
Fanka BB :)
ufff mieszkanie lsni
jeszcze tylko okna zostaly do pomycia ale to moze jutro , albo dzisiaj jak jeszcze bede mialacheci dzialac 
Nat z tata spia
nie mierza ? niezle
co do prezentu to skoro Martynka juz sama zaczyna chodzic to chyba pchacz nie bedzie za bardzo w uzyciu ... tak mysle
konik na biegunach hmm nie kazde dziecko lubi , czasami stoja w kacie i kurz zbieraja
chyba ta ostatnia opcja pchacz bedzie ok
albo moze cos takiego jak pchacz plus jezdzik i cos tam jeszcze ?
my mamy taka ciuchcie z Vtech , jest 4 w 1 i od kilku miechow w ciaglym uzyciu
jest pchacz po odpieciu tylu z klockami , jest jezdzik , plus nauka kolorow , literek , mozna klocki wrzucac gora i dolem wylatuja prosto do przyczepki 
zaraz poszukam moze znajde ... to jest najlepsza zabawka jaka do tej pory kupilismy
rzeczywiscie ma mega duzo opcji i bardzo Nata interesuje 
o takie cos
swoja droga niezla cene przywalili :/ ja dalam ok 40e za to
Vtech baby Maxi Trotti Loco Trotteur "4 en 1" - Achat / Vente YOUPALA Maxi Trotti Loco 4en1 Vtech - Cdiscount.com,
gratki zebow ! w koncu cos sie ruszylo
)
oby pupcia sie szybko wyleczyla &&&&&&&&&&&
kurcze takie znikanie dzieci to masakra , czlowiek malo zawalu nie dostanie :/
oj wspolczuje
moze drzemka z maluchami pomoze troche ?
zdrowka dla was duzo &&&&&&&&&&&
i dla was tez , bo kurcze juz dlugo chorujecie chyba ?
oki Nat wstal cos zle mu sie z tata spi hehe
Nat z tata spia
Asionku u nas się nie mierzy wzrostu - ale z ciekawości zmierzę. Ciuszki mam tak na 74-80 cm.
Wiem, że cisza, ale może mi doradzicie - Martynka na urodzinki dostała same koperty - więc chciałabym jej z tego jakiś prezent kupić i nie wiem co lepsze będzie na teraz. Ja to zawsze kupię coś czym się potem dzieci nie interesująMoże ktoś ma jakieś doświadczenie??
SMOBY Cotoons CHODZIK PCHACZ Wózek Sorter Figurki (2634483765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ + ZESTAW (2683326989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
SMOBY Jeździk KUBUŚ PUCHATEK Pchacz Disney Kubusia (2690687206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie mierza ? niezle
co do prezentu to skoro Martynka juz sama zaczyna chodzic to chyba pchacz nie bedzie za bardzo w uzyciu ... tak mysle
konik na biegunach hmm nie kazde dziecko lubi , czasami stoja w kacie i kurz zbieraja
chyba ta ostatnia opcja pchacz bedzie ok
my mamy taka ciuchcie z Vtech , jest 4 w 1 i od kilku miechow w ciaglym uzyciu
zaraz poszukam moze znajde ... to jest najlepsza zabawka jaka do tej pory kupilismy
o takie cos
Vtech baby Maxi Trotti Loco Trotteur "4 en 1" - Achat / Vente YOUPALA Maxi Trotti Loco 4en1 Vtech - Cdiscount.com,
My mamy po dolnych jedynkach wreszcie górne, ale dwójki lub trójki, tak szeroko rozstawione, że nie jestem pewna
No i pupa odparzona do krwi :-( Przez goopie zęby koopy co chwila i to jakieś cholernie toksyczne :/// dziś tylko ryżyk i mleczko, jutro też, bo trzeba pupę wyleczyć...
Dziś było wyjście do galerii na obiad i małe zakupy (czapeczka zimowa, wieszak na rower, żarcie pieskie) , wyjście bez wózka, żeby na biedniej pupie nie siedzieć. Powiem Wam, że ledwo udało się cokolwiek zjeść z wszędobylskim i wszystkochciejskim stworzonkiem, potem zobaczyła ciasta i było tysiąc razy "daj! daj! daj!" Kupując ciastko, musiałam wyjąć portfel i w tej sekundzie zgubiłam dzieckoBiegam, latam, wołam, serce w gardle, a Ola wychodzi sobie zza drzwi prowadzących na zaplecze, zaraz obok lady, z twarzą na której maluje się treść "mission accomplished"
Nie opiszę jak wyglądała wizyta w Smyku.....................
Felix żyje. Idę spać.
gratki zebow ! w koncu cos sie ruszylo
oby pupcia sie szybko wyleczyla &&&&&&&&&&&
kurcze takie znikanie dzieci to masakra , czlowiek malo zawalu nie dostanie :/
dzien dobry
Kocie wczoraj odbyl sioe ten skok? zaraz musze poczytac.
wczoraj caly dzien poza domem, w nocy dzieci dally popalic, histeria IWY trwajaca okolo godziny( w srodku nocy) i Franio budzacy sie jakies 7 razy:-/dzis jestem jak zombi
oj wspolczuje
u nas tez tragedia, wszyscy chorzy. Zuza obudziła sie o 1, zasneła przed 5 i o 6 juz wstałana 12.15 idziemy do lekarza. Spałam całe 3 godziny i nie wiem nawet jak sie nazywam
![]()
zdrowka dla was duzo &&&&&&&&&&&
Dzień dobry)
My w ciągu dalszym.....zawirusowani, Boris do żłobka nie idzie, znowu to samo......gluty i kaszel i gluty i kaszel......i gluty.......i gluty............
Czy gluty mają swój KONIEC?
A z rzeczy przyjemnych:
Jesteście Kochane i jedyne i najulubieńsze
Miłego dnia!
i dla was tez , bo kurcze juz dlugo chorujecie chyba ?
oki Nat wstal cos zle mu sie z tata spi hehe
Może ktoś ma jakieś doświadczenie?? 

bo można i go wziąć na dwór, jak jeszcze nie potrafi jeździć, to może robić za pchacza