reklama

Staraczki forever!

Lil u Danielka tylko ta gorączka była, poza tym je ładnie i gardło go nie boli...Maja też je ładnie, jak się obudzi to jej w paszczę zajrzę;)))
a Neosine też mam...tylko czy to jest na receptę, bo nie pamiętam???

auuuuuuuuuuu mimo jednej kawy już dziś głowa mnie nap.....boli;)))

reklama
Maja wstała po 1,5 h a ja muszę nas spakować bo dziś jedziemy do moich rodziców, M. specjalnie godzinę wcześniej kończy, Maja ma tylko 37,2 st. mam nadzieję,że nie wzrośnie

będę jedynym okiem a drugim będę nas pakować...

Lil ciekawy ten twój pan;)))

Ja przepraszam, ale nie wyrobię normalnie...:eek:

Się włącza silnik, się nastawia na max temp i nawiew na okna, się siada dupom na pięć minut do auta i słucha muzyczki, a potem się wysiada i robi prysk! prysk! odmrażaczem i gotowe. To nie jest jakaś skomplikowana operacja...

Hehe Kocurku - zależy jakie się ma auto :-p Niektórzy mają takie auta, które nie odpalają zimą :-p Akurat tutaj w sumie go rozumiem - wygodniej czasem autobusem podjechać. Ale może jednak się zbuntuję z lekka :-p

albo wieczorem zakłada się taką fajną folię na przednią szybę, rano zdejmuje i szyba czyściutka, od wewnątrz instrukcja wg Kouta;)) mój M. jest za leniwy na autobus, woli autem;))

Lil nie damy Cię załamać;)))

idę pampki pakować ;))

wrocilam
Lilus a Mariusz nie zmarznie bardziej czekajac na autobus zeby dojechac do domu i wrocic niz podczas odmrazania szyb?wiem , wiem nie masz pewnie za wiele do gadania bo jak facet sobie cos umysli to....:wściekła/y:

Paulina mi tez glowa peka.

kocie wdech, wydech, wdech itd;-)

lil a to pisz ze nie odpali, bo to juz calkiem inna historia. nasz przy -15 tez sie buntuje

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry