reklama

Staraczki forever!

reklama
Palemko ale mi osłodziłaś ten dzień! No co za CUDO! I ten uśmiech!!!!!!!!! Prześliczna jest!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Paulinko rety!!!!!!!! A jakieś inne objawy??????? Kurcze pewnie wirus jak u nas! Ale może to tylko ząbki??? Trzymam za Was kciuki! Dobrze, że jutro do lekarza idziecie!

Asionku, bo właśnie u nas wirus zapewne - Maciuś miał gorączkę w piątek i w sobotę, a wczoraj dostała Martynka....Więc ona na pewno od niego złapała...Ale dziś dzień KOSZMAR! Mała już śpi od godziny, ale co chwilę płacze....Ja zaraz też się kładę, ale co z tego będzie???????

Kocurku
a czy ja dobrze kojarzę, że Oleńka nie była jeszcze chora?????

I coś mi mignęła smutna minka Wioli mojej kochanej....Wioluś co się dzieje????????

Palemko jaka ona cudna!!!! śliczna i jeszcze raz gratulacje

Lil dziś byliśmy u lekarza i mamy skierowanie do laryngologa.....dziwne....
pewnie wirus Danielowy dopadł się do Mai, innych objawów nie ma....

Paulinko to u nas też wirus właśnie. Mi tylko żal, że Martynce dowaliło aż taką temperaturę...A skierowanie do laryngologa to pewnie w sprawie migdałków czy coś???? Jeju te nasze dzieci i sezon jesienno - zimowy...dla mnie choroby w tamtym roku nie skończyły się do wakacji - w każdym miesiącu coś było. Na szczęście Martynkę wzięła tylko ospa...ciekawe jak ten rok będzie wyglądał....

No nic uciekam spać...choć niby dopiero po 19 jest....

Dobrze kojarzysz LILUŚ - nie śpi i nie choruje...... :eek:
Może padnie zaraz.... a może nie.....

A może ja padnę... przez te wszystkie miesiące niespania :confused: ileż można................

Ostatnia edycja:
Asionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godziny:sorry2: i co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop:tak:

Kuotku, ale za to jaki kochany duracell:-) fajnie z tym brakiem chorób:tak: choć ja to nie mam co narzekać, bo póki co teraz, to drugi raz było coś poważniejszego...
Również Tobie Kochana spokojnej nocki:tak:

Paulina, oby Majci szybko przeszło!!!
Palemko, ależ słodziutka!!! Śliczności:tak: gratuluję:-)

Życzę spokojnych nocek i oby z nowym dniem zdróweczka Dzieciaczkom się polepszyły:tak:

reklama
to dziisiaj ja pierwsza ... pobudka o 6.15 pampek nie dal rady i wszystko obsikane , ja chyba tez :szok::-D

Dziewczyny, spokojnych nocek Wam, oby maluchy spały i dały Wam pospać .... :)

Ja już żyję:)) jem sałatkę i pogryzam pizzą.. pełnia szczęścia po wariackim dniu :/

kurcze ja to nie wiem jak Ola daje rade od 6 do tej godziny byc na nogach bez drzemek :szok: normalnie kosmitka :rofl2:

Asionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godziny:sorry2: i co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop:tak:
niezle :) ciekawe czy Nat kiedys tyle pospi ? :-D
u was kupy , a u nas wymioty ... maly jakos miesa jesc nie chce ( chyba , ze zblendowane ) i wymiotuje od razu hmmm chyba jeszcze nie gotowy na kawalki miecha , bo inne rzeczy je bez problemu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry