Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na placu zabaw podezla dziewczynka i go zaczela calowac ojciec nie mogl jej odciagnac hehe , a pozniej Nat buziaka otworzyl i sie calowal 

Dobry wieczór
Cały dzień zalatana. Niby wolne ale w połowie załatwiania swoich spraw do pracy mnie ściągnęli!!!!!
I wogóle w domu do kitu i wcale nie mam weny na pisanie(
Małż ma humor czepialski a ja z bezsilności wobec jego uporu połączonego z głupimi argumentami, już nie mam siły.... najchętniej bym czymś w niego rzuciła z tej frustracji..... \\
czemu faceci są czasem tacy tępi??? I czemu ja potrafię zrobić milion wdechó żeby opanować emocje i rozwiązać problem albo chociaż spróbować dowiedzieć sie o co mu chodzi a on się zachowuje jak przedszkolak???? DO kitu!!!
Ale przynajmniej dowiedziałam się ze mogę wziąć tyle kredytu że stać nas na mieszkanie) Jak tylko zaczniemy się do siebie odzywać to omóimy opcje i chyba szukamy mieszkania
)))
ASIONEK Wiki moja też się ostatnio niegrzeczna robi więc to może takie przygotowanie do buntu dwulatka?? Potrafi patrząc w oczy i z uśmeichem np wziąć do buzi husteczkę właśnie dlatego że minutę wcześniej jej tego zabroniłam... tupanie nogami też znam, do tego szczypanie mnie w złości, a ostatnio się rzuciła na pralkę i zaczęła trzaskać drzwiczkami jak coś jej zabrałam...
Pocieszam się że takie ćwiczenia przed prawdziwym buntem mamy)
Asionku, zwrócić uwagę, to jest jeszcze gorzej... także ja ignoruję oczywiście zerkając przy tym czy nie robi sobie krzywdy...
Nieźle z tym pluciem
a spacer o tak! Jak w końcu wyciągnęłam z wózka, to nie mógł się nacieszyć bieganiem z górki![]()
Dziś Mikołaj przeszedł samego siebie... chciał wszystko czego nie mógł... a że nie dostał, to oczywiście podłoga+darcie+tupanie nogami
rzucanie zabawkami terż już Mu wlazło w krew, tak samo jak dziś przy ataku złości, bo mama nie dała nawet zaczął mnie bić
Trzaskanie szafkami to już standard... teraz to dobiera mi się do półki ze szkłem, jak tylko zobaczy, ze nie ma mnie w zasięgu oka już jest przy niej... ostatnio znalazł sobie kolejną zabawę i chowa się do szafy...
Ja się pytam, gdzie jest to moje grzeczne dziecko?

czesc
u mnie nie ma wszystkich swietch to normalny dzien pracy, wiec Ala w przedszkolu, Maja ze mną, Adam w pracy... znowu myśle co tu zrobić na obiad dziś... Mam dla Mai krem z pieczarek, ale co na drugie znowu robić...? pewnie schaba usamże bo nie mam mocy... przeziębienie mnie bierze - gardło boli od wczoraj...
Dziewczyny Martynka od wczoraj zrobiła tylko raz siusiu w nocy. Dziś ma jedną pieluszkę od 6 rano i wciąż sucha. Kurcze co to może być?