reklama

Staraczki forever!

reklama
lil ja problemow z cera nie mam . co do zdrowia , to stwierdzam ze nas cos umrzec trzeba:-p:-). tylko kg mnie martwia...ha ha ha zamiast kg na\pisalam km i w sumie niedlugo moj obwod bedzie mozna w km mierzyc:-p

a teraz siedze na allegro i szukam ubran dla Frania , masakra jak to dziecko szybko rosnie

czesc Ewcia .widze ze nie tylko my wstajemy tak wczesnie i w nocy u nas tez byl ryk tzn okolo 23 , najpier wyla Iwa a potem Franio

PADŁA!!!!!!

Kawka nr 2 i może doczytam co pisałyście:)

Wioluś kg się nei przejmuj, chyba ze ci bardzo z tym źle:) Ładna kobitka jesteś a mąż pewnie nie widzi tych kg:)) Widzę że nocka też średnia...
Wiki sobie tak co kilka dni przypomina o cycu... ja jej daję ok 5 na stary czas bo potem wstawałyśmy, jak się budziła wcześniej to starałam się wytrzymywać do 5.. teraz to jest 4 więc już chciałabym jej dawać później... czasem się udaje a czasem nie...

Lili dobrze że Martynka lepiej:) Mam nadzieję że już niedługo się wyśpisz)) Dobrze że chociaż cyca dajesz jak nic innego nie chce pić... zresztą nawet dorosły by nie chciał jakby tak bolało:(( bidulka...

Kotek a milczysz bo???

No włąśnie czy ktoś wie co u Rureczek?? I Poczka??? Strasznie długo ich nie ma...

Wioluś ale jak wyczuwasz, że mężowi przeszkadza? Ja myślę, że może Tobie się tylko tak wydaje - ja Ciebie widziałam i moim zdaniem wcale tak źle nie jest! A jeśli Tobie przeszkadza to na pewno wkrótce uda Ci się co nieco zmienić! A 13 grudnia to bardzo ładna data na wizytę :-):-):tak::tak::tak:

Moniu kochana DZIĘKUJĘ! A Ty dziś w domku siedzisz???

Wiolu, dobre z tymi kilometrami;-)
Mi się wydaje, że przesadzasz...
ale skoro sama źle się czujesz, to życzę, aby udało Ci się zrzucić parę kg:tak:

Moniu, dołączę z tą kawką jak MIki pójdzie spać;-)

Moje dziecko zjadlo 3 kromki chleba:szok::szok::szok::szok:
A co najciekawsze, om 6:30 wszamał dość gęstą kaszę zrobioną z 200 ml mleka:shocked2: szok, gdzie On to mieści:shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry