reklama

Staraczki forever!

Ale co zrobić jak nie chce pić? Troszkę wypiła, troszkę siuśków złapaliśmy...i kupkę twardą....i mała chyba się jako tako wyspała w końcu....ma dobry humor! Zjadła dwa jogurciki. Wiem, że nie powinna, ale ona tak kocha jogurciki, a ostatnio prawie nic nie jadła...

Zna ktoś serial PRAWO AGATY? Zaczęłam sobie oglądać na TVN PLAYER i super się ogląda. Kurcze muszę skończyć z serialami :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Maran zdrowka
Lil my z Franiem praktycznie od urodzenia chodzimy do kosciola( zreszta z Iwa tez tak bylo), maly zazwyczaj zasypia, dzis nie spal ale siedzial na kolanach, rekach raz u mnie raz u Lukasza i nie bylo zle.
dawaj Martynce jak najwiecej pic , jak z butli nie chce to z kubeczka, jak z kubeczka nie chce to strzykawka.
ogolnie brak moczu moze byc oznaka odwodnienia ale jesli mala goraczkuje to poprostu zamiast wysiusiac plyny to je wypoca...co nie zmienia faktu ze trzeba duzo poic malucha

Ostatnia edycja:
Asionku, o tak! Pokazują Łobuzy różki;-)

Moniu
i jak wieczór z Wiktorią? Szaleje po wyspaniu się?

Lili, jak jest chętna, zeby jeść, to czemu masz nie podawac:tak:
A Wy nadal się cycujecie? Dobrze pamiętam czy coś pomieszałam? Bo jak coś, to nawet cyca podawaj byle cokolwiek piła:tak:
a ten orsalit o którym pisałam, to jest proszek do sporządzenia płynu, aby uzupełnić elektrolity w organi8źmie przy odwodnieniu, biegunkach, wymiotach... cholerstwo nie dobre, ale po łyżeczce da się Maluchowi wcisnąć:-p

Ale co zrobić jak nie chce pić? Troszkę wypiła, troszkę siuśków złapaliśmy...i kupkę twardą....i mała chyba się jako tako wyspała w końcu....ma dobry humor! Zjadła dwa jogurciki. Wiem, że nie powinna, ale ona tak kocha jogurciki, a ostatnio prawie nic nie jadła...

Zna ktoś serial PRAWO AGATY? Zaczęłam sobie oglądać na TVN PLAYER i super się ogląda. Kurcze muszę skończyć z serialami :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

podawaj z czego sie da w koncu bedzie pila :) a jak nie to cyca ...

ja ogladam czasami , przed wakacjami ogladalam kazdy odcinek rzeczywiscie bardzo spoko serial , ale ja juz tyle ogladam na raz , ze sie gubie powoli i czasu brak hehe

Ewcia oby rozki odpadly :)))

Wiola buziaki dla maluszkow :)))

no i ide ogladac moje seriale hehe
nagroda za poprasowanie w koncu calej sterty :)

NIECH MNIE KTOŚ DOBIJE!!!

Od 3.20 awantura o cycka, potem kanapka a teraz turbo doładowanie i lata po całym domu i sobie śpiewa, tańczy i czyta ksiażeczki i przymierza sobie ubranka, karmi lalki, układa zabawki ipt i się cieszy jak głupia. A my oczy na zapałki....

kawy nie mam , mleka nie mam i od godziny czekam na otwarcie sklepu...

Witam!

Wioluś a jak Twoja dieta? Bo ja od dziś chciałabym nieśmiało dołączyć...moja dieta ostatnio to jest masakra jakaś.....Dziś zaczynam od jabłek, bo o owocach ostatnio zapomniałam praktycznie....

Ewciu
mała po jogurcikach ma swędzącą wysypkę na rączkach i nóżkach - tzn. nie od razu, ale jak regularnie jemy to masakra. A szkoda, bo ona kocha jogurciki....:zawstydzona/y: No i cycujemy się....Dziś w nocy cyc był w użyciu, choć najpierw wcale nie chciała - wyła jak nie wiem. Już nie wiem co się dzieje, załamka....No ale siusiu zrobiła....Herbatki nie chce tknąć :-( Co do orsalitu to znam to, ale wiem, że niedobre jest i boję się, że jak będę małej łyżeczką wciskać to mi potem syropku nie będzie chciała pić...póki bierze cyca w nocy to może źle nie będzie...zresztą dziś jest poprawa u niej - ale maruda się taka zrobiła, że mi już ręce opadają...w nocy mnóstwo pobudek i każda z rykiem....nawet piłka i bujanie poszło w ruch....

Asionku no jakoś staram się ją poić....Pisz jakie seriale jeszcze lubisz! Ja też seriale uwielbiam. I książki! Z reguły tam wszystko takie kolorowe i proste!

lil yyyy dieta? :-)powiem ci tak poja dieta skonczyla sie na tym ze staram sie ograniczyc jedzenie, slodycze prawie calkiem odstawilam(a jadlam je tonami) i staram sie wiecej ruszac.
super ze Martynka lepiej sie dzis czuje:tak:

Bry,

Asionku, tak, tak, mogą odpaść, ale nic na to nie wskazuje:baffled:
Moniu, podaję kawkę :*
u nas pobudka o 6, ale jak Mały zasnął o 20, to po 2 godzinach wstał z takim płaczem, ze nie wiedziałam co się dzieje...:shocked2: zasnął ok 23 i w miarę spał...

Lili, no mój Mały w pierwszy dzień pieroństwa nie chciał tknąć, a jak chciałam wcisnąć, to krzyk jakich mało...a na kolejne dni, to leciał i pokazywał, ze chce:-D ale to tylko dlatego, bo była rureczka;-)

Wiolu, witaj:-)

reklama
Ewciu wspomniałaś o rureczce i mi się nasza Rureczka przypomniała....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No a Twój Mikoś widzę, że się zgadał z moją małą co do tych ryków!!!!!!! O rety!!!!!!! A Ty cycujesz się z nim jeszcze???? Matko jak ja dziś na siłę cyca wciskałam małej żeby tylko nie musieć wstawać na piłkę!!!!!! Moim zdaniem moja mała się rozpsuła przez tę chorobę i ciągłe noszenie jej....

Wioluś no ja teraz głównie na słodyczach jadę....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: już ciul z kilogramami....ale ja myślę o swoim zdrowiu również! I o cerze! Więc od dziś koniec z tym!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry