Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pok przy kasach na prawo??? eeeeeeeeeee)) to Paulina już wie gdzie buszować następnym razem, bo my zawsze szybko przy kasach by jakieś miejsce w kolejce złapać))
a Wiola to pewnie po Iwusię pojechała)
aaa Wiolu ty mi pisałaś ostatnio o bodach czy źle czytałam??? bo ja mam na 86/92 ale tylko krótki rękaw, z długim mam tylko dziewczęce)
W Jankach w Wawie jest przy kasach na lewo jakby się ktoś wybierał
Znaczy, na prawo, gdy udajemy się do kas w celach płatniczych, a na lewo, gdy jeszcze wracamy od kas, bo czegoś zapomnieliśmy.. a we Wro jest odwrotnie
Kot siedzi w mieszkanku mamy, gdzie Ola jest w zasięgu i nie musi jej pilnować i nie musi prać, sprzątać, gotować tutaj dziś, więc sobie siedzi i klika
a ja dostaję kucykowych oczopląsów....córka brata ma urodziny i kocha kucyki...więc ciocia 'palina' stanie na głowie i znajdzie jej śpiewającego czy coś tam robiącego stwora)
nie pogniewalam sie bo niby o co? kazdy ma prawo miec wlasne zdanie i tylko inteligentni ludzie wlasne zdanie miec potrafia
najpier Franio marudzil , potem szwagierka przyjechala, potem pan z pretami, potem po Iwe pojechalam a teraz by wypadalo zebym dom posprzatala i zrobila jakas super kolacje bo gosci bede miec ale mi sie nie chce,
Paulinko mi by byly potrzebna 80 na dlugi rekaw a z czasem 86i 92 tez bo po Iwe mam same na dlugi rekaw