reklama

Staraczki forever!

reklama
Pok przy kasach na prawo??? eeeeeeeeeee;))) to Paulina już wie gdzie buszować następnym razem, bo my zawsze szybko przy kasach by jakieś miejsce w kolejce złapać;)))

a Wiola to pewnie po Iwusię pojechała;))

aaa Wiolu ty mi pisałaś ostatnio o bodach czy źle czytałam??? bo ja mam na 86/92 ale tylko krótki rękaw, z długim mam tylko dziewczęce;))

Ostatnia edycja:
W Jankach w Wawie jest przy kasach na lewo :-p jakby się ktoś wybierał :eek:

Znaczy, na prawo, gdy udajemy się do kas w celach płatniczych, a na lewo, gdy jeszcze wracamy od kas, bo czegoś zapomnieliśmy.. a we Wro jest odwrotnie :eek:

Czytałam na raty:-p

widziałam moją Synową:tak: Rureczko, ale Zuzia urosła:-) śliczna jest,a te policzki po prostu cuuuuudne!!!

Lili, śliczne mieszkanko i dywanik super:tak:a nawet dostrzegłam psinkę taką jak my mamy, tzn Mikołaj ma;-)

co do smoków, kciuków nie wypowiem się:-p o!

EWCIA wypowiedz się, bo ja walczę o głosy! :-p

Kot siedzi w mieszkanku mamy, gdzie Ola jest w zasięgu i nie musi jej pilnować i nie musi prać, sprzątać, gotować tutaj dziś, więc sobie siedzi i klika :sorry:

Ewcia ale z ciebie oportunistka;)))

a ja dostaję kucykowych oczopląsów....córka brata ma urodziny i kocha kucyki...więc ciocia 'palina' stanie na głowie i znajdzie jej śpiewającego czy coś tam robiącego stwora;))

I na 10 000 wzięło i stanęło :eek:

A nie! Jednak jest jedynka uff... ale obawy już zostaną, że system źle liczy :oo2:

A może by tak Ola zrobiła dziś prezent mamie i zasnęła zaniedługo...? Z okazji tych postów.....
.........?

Patrzę na nią wymownie :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
nie pogniewalam sie bo niby o co? kazdy ma prawo miec wlasne zdanie i tylko inteligentni ludzie wlasne zdanie miec potrafia:-p
najpier Franio marudzil , potem szwagierka przyjechala, potem pan z pretami, potem po Iwe pojechalam a teraz by wypadalo zebym dom posprzatala i zrobila jakas super kolacje bo gosci bede miec ale mi sie nie chce,

Paulinko mi by byly potrzebna 80 na dlugi rekaw a z czasem 86i 92 tez bo po Iwe mam same na dlugi rekaw

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry