reklama

Staraczki forever!

Dlatego ja na razie mam małe chodniki i dywany, które mogę sama wziąć i wytrzepać :-p A w razie większego zasikania, lub zalania - wyprać. A w razie zniszczenia przez pranie - wyrzucić, trudno :eek: dlatego na razie najtańsze..

LILU cudowne dzieci po prostu... czy one razem się bawią? :sorry: W sypialni bardzo ładnie, też chcę półkę nad łóżkiem, bo mi mała wszyściutko z szafki nocnej zabiera i miesza.

reklama
Kocurku czekaj czekaj - a jak Ty prałaś ten dywan, że Ci się pofałdował???? :eek:

A dzieci bywa, że się razem bawią. Coraz więcej właściwie. Dziś np. jedli razem śniadanie, a ja gotowałam zupę. Maciuś dawał Martynce kanapkę i sam jadł swoją...Dla niego była to super zabawa, a ja mogłam się zająć zupą. No i zabawkami też potrafią się razem bawić. Ale to cud ciągle. Przeważnie lepiej ich trzymać z dala od siebie :-p:-p

Bilon zaszczał. Właściwie to oszczał ścianę, no ale popryskało mu się na dywan. Bo kot nocował przypadkowo zamknięty w pokoju.. a potem ja nie domknęłam bramki :eek: Więc dywanik poszedł pod prysznic. A potem był suszony na nierownościach (ja goopia taka) i te nierowności zapamiętał sobie :sorry:

dobry;))

jak dziecko chce ssać to niech ssie;)) my mamy smoka, którego łatwo zgubić, ale też wydaje mi się że łatwiej odstawić;)) nie ma idealnych rozwiązań;)) faktem jest to,że nie należy pozwalać aby maluch cały dzień biegał ze smoczkiem, tudzież kciukiem w buzi, tylko do spania jedynie;))

Lil widzę,że MAciuś i Martynka bawią się tak samo jak Danio i Maja, raz na wozie, raz pod wozem;))) w jednym momencie się szarpią o coś a za chwilę zgodnie wyrzucają mi plastikowe pojemniczki w kuchni z szafki;)) cudaki moje;)))
cudnie masz w mieszkanku, a dywan bardzo przydatny przy dzieciach, zbiera kurz ale chociaż w pupkę cieplutko i człowiek sam może się na nim wyłożyc;))

Kout ja ci zazdroszczę tego kącika z promocjami w ikea, ja w poznaniu takiego jeszcze nie znalazłam, może tylko we Wro taki jest???/

echhhhhhhhhhh a moje dziecko najmniejsze ma ostatnio fazę na mnie, chodzi krok w krok za mną, wieczorami każe się nosić, jak jest już zmęczona, no i mam podobnie jak Lil- Daniel krzyczał, ale ona to się tak drze,że szok!!! w życiu takiego krzyku nie słyszałam!!!
i jak tu się nie dać sterroryzować???

byłam na małych zakupach w lidlu bo deszcz leje...a tam najbliżej;))

pozdrawiam wszystkie kobietki

Paulina! Ten kącik jest świetny! Zaopatruje mnie od dziesięcioleci prawie :-D Tam lądują tylko przedmioty z ekspozycji, lub uszkodzone, trochę obtarte, porysowane, czasami naprawdę cuda można znaleźć :tak: Wczorajsza pościel, narzuta i bieżniki zupełnie czyściutkie, właściwie nówki, nawet nie pogniecione :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
paulina! w kazdej ikei jest ten dzial! przy kasach :) z reguly na prawo od kas :)

tak sie zastanawiam... czy skok rozwojowy moze sie objawiac nadmiernym spaniem?! bo ona znow ciagle spi. spi i je. no i sika i kupy robi ale poza tym nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry