• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Paulina, luzik, to ja źle to ujęłam w poście;-) bo w sumie, to nie napisałam dokładnie o co mnie chodzi:laugh2:

ooo to nieźle z tą przebijanką:-D
ja szukałam nie wiem w sumie czego i na to trafiłam:tak: fajne, dla mego dziecka w sam raz:-D:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kout to moja ostatnio w ikea co chwilę wchodziła i siadała na każde krzesełko i tym liczydłem non stop się bawiła....myślałam,że padnę od ciągłego przystawiania jej krzesełek;))

Trzecia koopa. Wymiękam powoli. Ola spać nie będzie jednak. A ja wiecznie tym zdziwiona :eek:

u nas kpy byly juz 4 i 3 razy przebrana juz byla :-D:-D

ale powiem Wam, że mamy taki lekki kombinezon na teraz i... on jest na 18 miesięcy :eek::eek::eek::eek:

sprawdzałam Zizi... już kilka dni jej na bb nie było, od 2 listopada:szok::szok:

a ja myslalam, ze ona w ogole na bb nie zaglada ;/ a to tylko do nas nie zagladala :(

zosia spi, budzi sie z placzem, spi. chlusta jej niestety cos w przelyku i glosno polyka i wtedy piszczy troszke.
a ja chyba bujaczek zepsulam :(

dziewczyny nie porownujcie dzieci rozmiarami ciuchow, bo te rozmiary... zosia jest w normie jak na swoj wiek a nosimy wiekszosc ubran 3-6 mcy. tylko niektore 0-3 sa dobre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry