• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Ja podziękuję raczej.. muszę się sama zawziąć teraz i umyć, potem posprzątać ten armageddon uczyniony tu przez Olę, potem zakupy, ładowanie się do auta, potem w domu gotowanie, odkurzanie, zmywanie, sprzątanie, pranie, a potem pewnie też COŚ :eek:
:rofl2:

WIOLU może LILI....? W ramach pokuty? :-p

Ufolek mnie wykończy... kiedyś na pewno!

reklama
To ja lecę zęby umyć i może jeszcze włosy.....ale to zawsze taka duża operacja :eek: No i makijaż trzeba, bo jak ja się w osiedlowym samie pokażę :confused:

Ostatnia edycja:
kotku olej mycie tych podlog... daj spokoj. po co to komu... ja juz tylko odkurzam, a raczej roomba odkurza. nawet do osiedlowego chodze bez makijazu. niech nastolatki widza czym sie seks konczy :-p:-p

hahahahaha:-D:-D:-D:-D

no ale co Ty Poczku....:eek: w osiedlowym bez makijażu może ze dwa raza w życiu się pokazałam :errr:
a zasady????

No nic...lecę. Zimno kurde......

Ostatnia edycja:
ide zaraz do domu la la la la:)))
nic mi się nie chce...

Poczek dobre:-):-):-):-) tylko te nastolatki teraz gupie takie niektóre ze mogą nie załapać:))

Wioluś ja ledwo swoje ogarniam więc przykro mi ale sie nie piszę:(

miłej reszty dnia:))

reklama
Ja podziękuję raczej.. muszę się sama zawziąć teraz i umyć, potem posprzątać ten armageddon uczyniony tu przez Olę, potem zakupy, ładowanie się do auta, potem w domu gotowanie, odkurzanie, zmywanie, sprzątanie, pranie, a potem pewnie też COŚ :eek:
:rofl2:

WIOLU może LILI....? W ramach pokuty? :-p

Los amigos! Uwzięły się na mnie kobity jedne!!!!! :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry