• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Jeeestem! Zjedzone:) Teraz odkurzanie. Mam obrzydzenie na samą myśl, więc będę relacjonować :-p
Czy ktoś jeszcze robi coś równie czasomarnacyjnego jak odkurzanie? Musi mi ulżyć :eek:

Może bym pranie najpierw wstawiła... na pierun taki duży dom, żeby do garażu z praniem, koło samochodu się przeciskać, żeby do kotłowni się dostać :/ Do prania zawsze miałam jeden krok! Jak do zakochania!
(Na pierun durna babo tak wjechałaś, że się musisz przeciskać?)

(przecież mogę wycofać trochę...co za durnota)

Ostatnia edycja:
ktos sie pytal ostatnio o przepsiy na dynie
chyba Paulinka ?? prosze bardzo tutaj sa super !! ogolnie polecam ta strone , mozna wpisac w wyszukiwarke dane miesa , owoc , warzywo i pokazuje przepisy z danym produktem :)
DYNIA - Przepisy

pozslam na zakupy i kurka prawie wszystkiego zapomnialam :szok: czyli jutro znowu to samo ... spacer i plac zabaw tez zaliczony :-D

Nat kurcze nie chce wogole w wozku siedziec tylko isc , a jak idzie to ucieka nam :eek:
ja juz sie boje tego lotu w grudniu :szok: bedzie masakra w samolocie :-D

Asionku najgorsze jest to, że ja przy drugim też byłam pewna, że smoka dam od razu i karmienie na noc będzie butlą z MM...I co??? I DOOPA BLADA! :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aha a Maciuś płakał - a jakże! Ale nie wył tak przeraźliwie jak Martynka....

o nie ja juz mam nauczke hehe moje cycki sa na skraju wyczerpania :szok: takze idzie butla od razu :)
no widzisz to rocznik jakis rozdarty nam sie trafil i do tego cyckoholicy mali :rofl2::-D

a ja przezylam szok wieczorem!!! w bujaczku spala do wpol do pierwszej! i wcale nie bujalam! od 23 spalam! obudzila sie potem na jedzenie (2h po czasie!), jadla 10 minut intensywnie i od razu zasnela to ja sru do lozeczka. Po 2 godzinach znow sie obudzila, jadla intensywnie 10 min i zasnela i tak do 5 spala a potem juz tylko ze mna na kanapie, bo niby spala ale juz kupy produkowala i sie wila niespokojnie. czyli suma sumarum spala od 21 do 5 z dwiema 10 minutowymi przerwami. Normalnie mam dzis dobry nastroj! teraz ma swoja poranna drzemke, wiec lece pod prysznic i potem ruszamy na poczte, do apteki i do sklepu na chwilke.

Jesli w ciagu dwoch dni bujanie jej sie nie znudzi, to kupuje samobujajaca hustawke. skoro tak lubi to kurka wodna!

lil! jaki u Ciebie jest porzadek!! sliczne te rolety i poleczki z zabawkami! i dywan tez fajny :) ja nie znosze dywanow ale chyba cos kupimy kiedys, zeby zosia miala sie gdzie bawic. pewnie jeden do jej pokoju i jeden do duzego. kurz sie bedzie tylko zbieral ;/

a no widzisz czyli taka hustawka sie przydac moze :) u nas na pazdzirnikowkach kilkoro dzieci wlasnie tylko tak spalo ... na szczescie to przeszlo z wiekiem :)

tez nie lubie dywanow , ale kupilam juz dwa , bo jednak zimno dziecku jak siedzi prawie caly czas na podlodze ...

O TAK! ASIONKU popieram i polecam karmienie mieszane :tak: Chociaz u nas przez pierwsze dwa miesiące tylko dopajałam małą wodą właściwie, a potem też mleka mało dostawała, może jedną, dwie butle po 30ml, ale i tak butlę pokochała:)

no dokladnie madry czlowiek po szkodzie :))) Nat jak mial z miesiac to cos tam pil z butli i dobrze mu szlo , a pozniej strajk ktory trwa do dzis dzien :/

Dobra -------> sypialnia. Ale jeszcze nie do końca zrobiona...I firanki też troszkę do przerobienia...

Zobacz załącznik 513353Zobacz załącznik 513354Zobacz załącznik 513355Zobacz załącznik 513356

slicznie Lil masz urzadzone !! i jak maluszki sie super bawia !! Martynka kurcze zmienia sie z dnia na dzien chyba ? :)))

EWCIA moja tez taka niewyrośnięta jakaś :eek::-D Obecnie śmiga w 74-80

spoko moj tez nie wyrosniety hehe , body nosi na 74, 80 z tych normalnych firm czyli nie zanizonych po frnakowemu :) za to ubrania na 18m , ale ich tutejsze :)

hehe ASIONKU Natul nadrabia chociaż wyrośniętą fryzurką :rofl2:

Odkurzone, drugie pranie się pierze, śmieci wyniesione, siódma koopa, Bilon zwiał, bo brama się jakoś otworzyła (możliwe, że Ufolka, bo pilota nosiła)
Kto da więcej? :-D

Ostatnia edycja:
kocurku ja odkurzam tylko przedpokoj i salon a wszedziei indziej wpuszczam roombe. przedpokoj by mogla robic ale jestem wtedy zniewolona nieco po jednej stronie mieszkania i z pol godizny wariatka tak jezdzi. a duzy pokoj za duzy i 1,5 godziny potrafi tam dzialac. a teraz tesciowie spytali co naa swieta chcemy i oboje bez zastanowienia krzyknelismy "scooba!!". jak znam zycie to w praktyce szybciej sama umyje niz scoobe wlacze ale moze jednak?

jade jutro do kumpeli pozyczyc hustawke :tak::tak::tak::tak::tak:
zla leniwa matka jestem. przyzwyczai sie zgredzioszek do tych wszystkich gadzetow i bedzie klops.

Dobra. Kapituluję, bo mnie własne dziecko zamarudzi, zadrapie, zaszczypie i zagryzie, panadol znowu wraca do gry :eek:

No nic przecież nie mogę zrobić, bo z uwieszonym na nodze, marudliwym i wszystko rozwalającym wszędzie stworzonkiem nic się nie da :oo2:

Poczku, ja już dałam memu panu do zrozumienia, że wiecznie tak godzinami odkurzać nie będę po psie :/
Mi po prostu szkoda czasu na akurat tą bezsensowną czynność. Nie miałam psa, odkurzałam max dwa razy w tygodniu, a nie codziennie, albo co drugi dzień :/ Właściwie to jest jedyna moja bolączka. No i szczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry