lil_maja
Fanka BB :)
Poczku buahahaha!!!!!!!! W serialu by lepiej tego nie powiedzieli!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczku buahahaha!!!!!!!! W serialu by lepiej tego nie powiedzieli!!!

czyli jutro znowu to samo ... spacer i plac zabaw tez zaliczony 

bedzie masakra w samolocie 
Asionku najgorsze jest to, że ja przy drugim też byłam pewna, że smoka dam od razu i karmienie na noc będzie butlą z MM...I co??? I DOOPA BLADA!
Aha a Maciuś płakał - a jakże! Ale nie wył tak przeraźliwie jak Martynka....
takze idzie butla od razu 

a ja przezylam szok wieczorem!!! w bujaczku spala do wpol do pierwszej! i wcale nie bujalam! od 23 spalam! obudzila sie potem na jedzenie (2h po czasie!), jadla 10 minut intensywnie i od razu zasnela to ja sru do lozeczka. Po 2 godzinach znow sie obudzila, jadla intensywnie 10 min i zasnela i tak do 5 spala a potem juz tylko ze mna na kanapie, bo niby spala ale juz kupy produkowala i sie wila niespokojnie. czyli suma sumarum spala od 21 do 5 z dwiema 10 minutowymi przerwami. Normalnie mam dzis dobry nastroj! teraz ma swoja poranna drzemke, wiec lece pod prysznic i potem ruszamy na poczte, do apteki i do sklepu na chwilke.
Jesli w ciagu dwoch dni bujanie jej sie nie znudzi, to kupuje samobujajaca hustawke. skoro tak lubi to kurka wodna!
lil! jaki u Ciebie jest porzadek!! sliczne te rolety i poleczki z zabawkami! i dywan tez fajnyja nie znosze dywanow ale chyba cos kupimy kiedys, zeby zosia miala sie gdzie bawic. pewnie jeden do jej pokoju i jeden do duzego. kurz sie bedzie tylko zbieral ;/
O TAK! ASIONKU popieram i polecam karmienie mieszaneChociaz u nas przez pierwsze dwa miesiące tylko dopajałam małą wodą właściwie, a potem też mleka mało dostawała, może jedną, dwie butle po 30ml, ale i tak butlę pokochała
![]()
Dobra -------> sypialnia. Ale jeszcze nie do końca zrobiona...I firanki też troszkę do przerobienia...
Zobacz załącznik 513353Zobacz załącznik 513354Zobacz załącznik 513355Zobacz załącznik 513356
EWCIA moja tez taka niewyrośnięta jakaśObecnie śmiga w 74-80