reklama

Staraczki forever!

Melduję się z kuchni :)

Co to brazyliana :confused: Jeśli to łyse rejony, to ja też mam brazylianę :-p Ale nie dlatego, żeby od razu praktykować jakieś świństwa :szok:
Dla własnego komfortu estetycznego mam :cool2:

LILI nawet kawy nie wypijesz? Nie bawię się :dry:

EWCI.... przytulam... myślałam, że już teraz TERAZ jest Wam dobrze :sorry2:

Melduję się z kuchni wreszcie.

Popieram wniosek LILI! :-D

MAMA miłego z Dominikiem! U mnie też cudnie popadało i muszę się za godzinę dwie zmusić do umycia i wymejkapowania coby z małą do ogrodu (to jeszcze za wysokie słowo:/) wyjść potuptać po śnieżku :)

reklama
Ewelinka, dobrze pamiętam Twój poród...
No a za to pytanie, to rózgę dostaniesz!!!:wściekła/y: albo i rózgą:-p:-p:sorry2:

Jeszcze powiedz jaką kawę pijasz, bo, ze sypaną, to wiem, ale jaką? Chyba zacznę robić zapasy, bo Cię nie wypuszczę:-D

Lil, dziękuję Ci bardzo, na prawdę. Wiem, że w dzisiejszych czasach nagonka na cyca jest niesamowita. Kobiety, które z własnej woli nie karmią są besztane itp. Ja niestety wyboru nie miałam, nie ja tak wybrałam....życie...no nieważne, było minęło. Syna mega chcesz zobaczyć? Zaraz wstawię kilka fotek :-)

Ewcia,
"czybo famyly" hahahaha

Ostatnia edycja:
Kuotek, do ogrodu malować:-p:sorry2: nie chciałoby się mnie:sorry2:

Kuotek, Ewelinka przeszła sporo podczas porodu...
ale ma "chody" u Najwyższego więc jest z Nami...
mam nadzieję Ewelcik, ze się nie gniewasz :*

Moniu
, co jest?

Ostatnia edycja:
Ewelinko no właśnie mi chodzi o to, że najbardziej żal mi kobiet, które nie mają wyboru...a dla mnie najważniejsze, żeby dziecko nie było głodne i było kochane...

Kocurku ja od 2 dni nic nie jadłam i właśnie gotuję sobie pierwszy ryż na wodzie - gdzie tu kawa na mój sponiewierany żołądek.....:baffled::-p

Kocur, nie masz czego zazdrościć. Historia horror ;-)

Ewcia
, za prawdę nigdy się nie gniewam!!!

Zaraz będą fotki młodego, później usuwam, więc paCZajcie i się cieszcie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
EWA ja mam kompleksy i okropną cerę od zawsze :/ Cholernie mi się nie chce, ale nigdy nie wyjdę au naturelle... czy jakoś tak ://

EWE domyślam się, że było ciężko... jeśli można, to może jakiś skrót dla kota.....chyba że nie chcesz, to zrozumiałe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry