reklama

Staraczki forever!

Paulinko zdrówka kurcze dla dzieci! A Tobie gratuluję udanych zakupów!

Mamuś wbiłam sobie w google tę depilację brazylijską i kurcze jeszcze jeden problem wyskoczył - wrastające włoski....i jednak cena - bo jak to się robi co najmniej raz w miesiącu to masz przez rok 600 zł - tyle co laser w sumie....a ja swoje depilacje laserowe też robiłam w dużym odstępie - właśnie dlatego, żeby uzbierać kasę...

Ehhh ciekawi mnie ten temat ale czy się skuszę to nie wiem :-p

reklama
aha
Lil
koszt to u nas 40 zł całe bikini a częściowe-czyli tak zwane basenowe:-p 20zł

kochana--> przed woskowaniem dzień robisz sobie peeling okolic bikini i gra ;))
mi nic nie wrasta ..

ale decyzja musi być twoja bo to Twoje kudły hahahaa :)
ja moje rwę i rwać będę :))

Zabieg, o jakim mowa, przywędrował do Polski, wbrew jego nazwie, ze Stanów Zjednoczonych. Dość szybko zyskał ogromną popularność, gdyż Polki z łatwością doceniły jego ogromne zalety. Sprawdźmy, dlaczego. Otóż, depilacja brazylijska polega na usunięciu – całkowitym lub częściowym – owłosienia z okolic intymnych kobiecego ciała. Dzięki temu, dużo prościej zadbać o właściwą higienę intymną a przy tym, o wiele estetyczniej można zaprezentować się w bikini i czy na saunie. Poza tym, taki zabieg sprawia, że wszelkie doznania erotyczne, stają się o wiele bardziej przyjemne i intensywniejsze.

potwierdzam ostatnie zdanie :-p:-D:-D

Paula
to stajemy w blokach startowych bo wyprzedaże już tuż tuż :)))

Paulinko ja to i bólu się boję i wstydu i wrastających włosków :-p I ginekologa, który sobie pewnie pomyśli :-p:-p:-p\

Mamuś a nie zimno Ci tam zimą? HEHE :-p

No to teraz zmykam..PAPA!

Jeszcze mi wyskoczyło 69 podziękowań na sam wieczór i po tej całej rozmowie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry