reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
Właśnie zaliczyła drugą pobudkę...... ale już nie dałam cyca:)
gorąco jej chyba było więc tylko poprzytulłam:)
A już tak ładnie ostatnie dwa dni zasypiała i pierwszą pobudkę miała o 24... no nic pomału... i jakoś damy radę:)

A ja miałam wcześnie iść spać...

LIL co odłączłaś postawionego?? albo ja już źle czytam...

jeszcze o zębach na moje pocieszenie (za to wasze ąłdne spanie - niech mam) Ale drinka zachowam co? I będziecie mnie dalej lubić??
My myjemy dwa razy dziennie:) Zaczełyśmy taką szczoteczką na palec ale Młodej się znudziło i teraz taką dzieciową mamy. I pastę. I rano myjemy razem a wieczorem ona sama. I piosenkę śpiewamy i jeszcze pupką rusza jak myje:))

Dobra już idę. Naprawdę. Pa pa pa

Kocurku doczytałam! Kurka byle tylko te ząbki od próchnicy uchronić....jak moje dzieci tyle w nocy zawsze jadły to chciałam im chociaż na wieczór i po spaniu ząbki myć...czasem o to walczyłam może za bardzo...no nic zobaczymy co dalej...

Kocurku mi się coś ciśnie na usta w związku z tamtą sytuacją, ale nie chcę przeklinać i nie chcę się pomylić w swych osądach. Jeju muszę przestać myśleć :-(

To tyz o tym bylo? Bo ja do tego posta pilam, w sumie niepoczebnie, bo to miedzy toba i kocurkiem, wiec sie juz przymykam.

Zestaw narzedzi boba budowniczego zarabisty!!!

reklama
Ja może i bym myła, ale si ni da NIC a NIC :eek:
A mój Kamiś był też łokropny do tych zębów zawsze... :dry: Do teraz w sumie, normalnie muszę aferę robić o mycie :// A dziurkę może miał jedną, a może wcale....
A ja zawsze dbałam i dziura na dziurze :baffled:

Do góry