mademoiselle
Fanka BB :)
ewciu - a co to za jogurciki misiowe? Ja Mańkowi to Bielucha daję albo waniliowy z Jospera albo z Nestle te dzieciowe  )) a Misiowe to z jakiej firmy?
)) a Misiowe to z jakiej firmy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Kiełbasy i wędlin to ja nawet dwulatkowi nie dam
 Kiełbasy i wędlin to ja nawet dwulatkowi nie dam 
 znaczy Maniek z nami.....Boris musi się jeszcze obejść smakiem :-) ale już niedługo i mu siem dostanie smaczny, różowy, świński ryjecek
 znaczy Maniek z nami.....Boris musi się jeszcze obejść smakiem :-) ale już niedługo i mu siem dostanie smaczny, różowy, świński ryjecek 
 najczęściej paróweczkę, wędlinkę raz na jakiś czas
 najczęściej paróweczkę, wędlinkę raz na jakiś czas ale do parówek, to musiałam się baaardzo przemóc, bo swego czasu nie byłam za tym, aby w ogóle Mu podawać
 ale do parówek, to musiałam się baaardzo przemóc, bo swego czasu nie byłam za tym, aby w ogóle Mu podawać ale znalazłam sokołowa
 ale znalazłam sokołowa

Rozumiem tylko świeże, nieprzetworzone, ale ze względu na motylice, priony itp. itd. mam jakiś generalny niesmak do mięsa
 Rozumiem tylko świeże, nieprzetworzone, ale ze względu na motylice, priony itp. itd. mam jakiś generalny niesmak do mięsa 

A świnki som takie dobre :-))))
 A świnki som takie dobre :-)))) póki co wierzę składowi i na tym kończę
 póki co wierzę składowi i na tym kończę

a szyneczki i polędwiczki wędzone nie pamiętam na jakim drzewie, oczywiście w dymie baaardzo długo
 a szyneczki i polędwiczki wędzone nie pamiętam na jakim drzewie, oczywiście w dymie baaardzo długo i do tego mieszanki przyprawowe
 i do tego mieszanki przyprawowe to się nazywała wędlinka
 to się nazywała wędlinka normalnie aż mnie ślinka pociekła hahaha albo kiełbaska chuda...
 normalnie aż mnie ślinka pociekła hahaha albo kiełbaska chuda... mmm...
 mmm...