reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ja tam zwykle wpadałam rano, a wypadałam wieczorkiem, bez noclegu :-p Wilki można karmić za darmo :tak: Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)

Kotku, mówisz bez noclegu hahaha:-p nie wnikam:-p
Wilki, ale takie prawdziwe prawdziwe?:confused::eek:
aaa, ja to myślałam, że jak tam pojechać, to nocleg już musowy:-p:sorry2:

Na nocleg nie mogłam sobie pozwolić przez wiele lat, potem to już Szanowny mi pozwolił :-p i na quady też pozwolił :-p
Wilki piękne i prawdziwe :tak: za siatką :-)

Kuleżankuff jak na lekarstwo... :eek:

No nic, może uda się położyć Olę spać, a wtedy mama wreszcie sobie poczyta UBIK by Philip K. Dick :)))))))
Buziaki!

Ostatnia edycja:
Kotku, quadem bałabym się jeździć:-p
Jak Oleńka, zasnęła?

Mój mały już od 30 minut śpi, ale jak kolejne 30 prześpi, to będzie cud, tak wiercą u nas w bloku:eek:

a no właśnie, gdzie to reszta koleżankuf się podziewa:confused:

Celebrycka nr 2 i kurczak z rożna z papryka na szybko:))

Też bym sobie tak pokarmiła wilki.... ale ceny faktycznie....
Ewcik to my przyjedziem do Ciebie i od ciebie będziem jeździć na wilki co??

Kotek jak ząb?

Gdzie reszta kuleżankufff:dry::dry:??????

Monia, spoko;-)
To kiedy wpadacie:-p:rofl2:

a ja się nudzę... mogłabym wziąć się za sprzątanie, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka:-p nie... stop... to już nie dla mnie hahaha
ok, niech będzie dzień mamy:-p no dobra, przyznaję się- dzień lenia:zawstydzona/y::sorry2:

ja jestem :)
nadrabialam i kurcze takie cisnienie jest , ze oczy mi sie same zamykaja :/ ledwo widze na oczy ... a juz spalam z malym raz :)
kawe pije znowu moze cos to da ?
na 15 ide po meza i do urzedu musimy podjechac

Ewcia tez mam dzien lenia :-D

ASIONKU, MADE robicie roczek?

ASIONEK moją Ufolę tylko przykrótkawe nóżki powstrzymują od tych wspinaczek :-p

pewnie zrobimy cos , ale skromnie :) nie mamy tutaj duzo znajomych , a z dzieckiem tylko jedna para , mam nadzieje , ze przyjda , bo w planach wylot do Pl ...
wczoraj szukalam jakiegos przepisu na tort , chce sama sprobowac zrobic :)

Nat tez niski jest hehe , ale to mu nie przeszkadza we wspinaczce ... nadrabia rekami :)))

witam reszte kolezanek :-D

hej kochane!!! :-D:-D:-D:-D

martwi mnie kocurka zabek i tkwienie moni z pajokami i kierownictwem w piwnicy - badzcie dzielne! poczek z Wami duchowo!

u mnie wicie gniazda na calego. dzis od rana szalenstwo - lazienki, podlogi, szafki w kuchni, sypialnia, segregowanie rzeczy do piwnicy, skrecanie w piwnicy wieszaka na ciuchy, ktore tam maja byc, pranie, wieszanie obrazkow i cholera wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy. na pewno musze umyc w kuchni podloge, bo znow jest brudna wrrr. moze poprasuje?

dla lil
:)
drugi dzien z rzedu zgaga non stop. zabije kogos... i co jakis czas jakies rwanio-klucia w podwoziu ale poza tym enrgia tryskam i lece robic dalej!

aaaa i prosbe jeszcze mam. mamy okazje zamowic pampersy prosto od producenta z olbrzymia znizka (znajomi znajomych pracuja w p&g) tylko nie mam pojecia ile jakiego rozmiaru!? jedna mala paczuszke newborn kupilam i tego raczej zamawiac nie bede, bo w szpitalu pieluchy daja a potem w odmu najwyzej sie te malutkie dokupi. W aptece widzialam, ze pampers ma dwa rodzaje rozmiaru drugiego :szok: o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!

reklama
Pok dobrze , ze energie masz :)
co do pampkow to 1 jedna paczka , a 2 tez nie za duzo bymù brala :) tak gdzie o ile dobrze pamietam do 2 miesiecy sie je uzywa ( oczywiscie zalerzy od dziecka i jego wielkosci ) najdluzej na 3 jechalam , a teraz tez dlugo 4ki :) te dwa pierwsze rozmiary szybko wychodza z uzycia
co do rodzajow to masz kazdy rozmiar i rozne jego rodzaje , jakie kupisz i jakie wam przypadna do gustu to juz inna bajka :)
ja lubie sleep & play , i te zielone opakowanie , pomaranczowe ( nie pamietam nazwy ) moim zdaniem najslabsze sa
teraz probowalam Haggis czy jak to sie pisze , bo byly w Lidlu za grosze i hmm na dzien jak czesto sie zmienia to ok nawet , ale ogolnie sa badziewne :/ tylko to jakas seria z Hiszpani byla z hipopotanem , takich tutaj nie widzialam
moze tez stad taka niska cena ?

Do góry