reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Ja tam zwykle wpadałam rano, a wypadałam wieczorkiem, bez noclegu
Wilki można karmić za darmo
Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)
Wilki można karmić za darmo
Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)Czarny Kocur
Made by Made :*
Na nocleg nie mogłam sobie pozwolić przez wiele lat, potem to już Szanowny mi pozwolił
i na quady też pozwolił 
Wilki piękne i prawdziwe
za siatką :-)
Kuleżankuff jak na lekarstwo...
No nic, może uda się położyć Olę spać, a wtedy mama wreszcie sobie poczyta UBIK by Philip K. Dick
))))))
Buziaki!
i na quady też pozwolił 
Wilki piękne i prawdziwe
za siatką :-)Kuleżankuff jak na lekarstwo...

No nic, może uda się położyć Olę spać, a wtedy mama wreszcie sobie poczyta UBIK by Philip K. Dick
Buziaki!
Ostatnia edycja:
Celebrycka nr 2 i kurczak z rożna z papryka na szybko
)
Też bym sobie tak pokarmiła wilki.... ale ceny faktycznie....
Ewcik to my przyjedziem do Ciebie i od ciebie będziem jeździć na wilki co??
Kotek jak ząb?
Gdzie reszta kuleżankufff
??????
Też bym sobie tak pokarmiła wilki.... ale ceny faktycznie....
Ewcik to my przyjedziem do Ciebie i od ciebie będziem jeździć na wilki co??
Kotek jak ząb?
Gdzie reszta kuleżankufff

??????ewcia3004
Nadzieja umarła...
Monia, spoko;-)
To kiedy wpadacie

a ja się nudzę... mogłabym wziąć się za sprzątanie, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka
nie... stop... to już nie dla mnie hahaha
ok, niech będzie dzień mamy
no dobra, przyznaję się- dzień lenia

To kiedy wpadacie

a ja się nudzę... mogłabym wziąć się za sprzątanie, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka
nie... stop... to już nie dla mnie hahahaok, niech będzie dzień mamy
no dobra, przyznaję się- dzień lenia

Asionek31
Fanka BB :)
ja jestem 
nadrabialam i kurcze takie cisnienie jest , ze oczy mi sie same zamykaja :/ ledwo widze na oczy ... a juz spalam z malym raz
kawe pije znowu moze cos to da ?
na 15 ide po meza i do urzedu musimy podjechac
Ewcia tez mam dzien lenia
pewnie zrobimy cos , ale skromnie
nie mamy tutaj duzo znajomych , a z dzieckiem tylko jedna para , mam nadzieje , ze przyjda , bo w planach wylot do Pl ...
wczoraj szukalam jakiegos przepisu na tort , chce sama sprobowac zrobic
Nat tez niski jest hehe , ale to mu nie przeszkadza we wspinaczce ... nadrabia rekami
))
witam reszte kolezanek
nadrabialam i kurcze takie cisnienie jest , ze oczy mi sie same zamykaja :/ ledwo widze na oczy ... a juz spalam z malym raz
kawe pije znowu moze cos to da ?
na 15 ide po meza i do urzedu musimy podjechac
Ewcia tez mam dzien lenia

ASIONKU, MADE robicie roczek?
ASIONEK moją Ufolę tylko przykrótkawe nóżki powstrzymują od tych wspinaczek![]()
pewnie zrobimy cos , ale skromnie
wczoraj szukalam jakiegos przepisu na tort , chce sama sprobowac zrobic
Nat tez niski jest hehe , ale to mu nie przeszkadza we wspinaczce ... nadrabia rekami
witam reszte kolezanek

hej kochane!!! 

martwi mnie kocurka zabek i tkwienie moni z pajokami i kierownictwem w piwnicy - badzcie dzielne! poczek z Wami duchowo!
u mnie wicie gniazda na calego. dzis od rana szalenstwo - lazienki, podlogi, szafki w kuchni, sypialnia, segregowanie rzeczy do piwnicy, skrecanie w piwnicy wieszaka na ciuchy, ktore tam maja byc, pranie, wieszanie obrazkow i cholera wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy. na pewno musze umyc w kuchni podloge, bo znow jest brudna wrrr. moze poprasuje?
dla lil
drugi dzien z rzedu zgaga non stop. zabije kogos... i co jakis czas jakies rwanio-klucia w podwoziu ale poza tym enrgia tryskam i lece robic dalej!
aaaa i prosbe jeszcze mam. mamy okazje zamowic pampersy prosto od producenta z olbrzymia znizka (znajomi znajomych pracuja w p&g) tylko nie mam pojecia ile jakiego rozmiaru!? jedna mala paczuszke newborn kupilam i tego raczej zamawiac nie bede, bo w szpitalu pieluchy daja a potem w odmu najwyzej sie te malutkie dokupi. W aptece widzialam, ze pampers ma dwa rodzaje rozmiaru drugiego
o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!

martwi mnie kocurka zabek i tkwienie moni z pajokami i kierownictwem w piwnicy - badzcie dzielne! poczek z Wami duchowo!
u mnie wicie gniazda na calego. dzis od rana szalenstwo - lazienki, podlogi, szafki w kuchni, sypialnia, segregowanie rzeczy do piwnicy, skrecanie w piwnicy wieszaka na ciuchy, ktore tam maja byc, pranie, wieszanie obrazkow i cholera wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy. na pewno musze umyc w kuchni podloge, bo znow jest brudna wrrr. moze poprasuje?
dla lil
drugi dzien z rzedu zgaga non stop. zabije kogos... i co jakis czas jakies rwanio-klucia w podwoziu ale poza tym enrgia tryskam i lece robic dalej!
aaaa i prosbe jeszcze mam. mamy okazje zamowic pampersy prosto od producenta z olbrzymia znizka (znajomi znajomych pracuja w p&g) tylko nie mam pojecia ile jakiego rozmiaru!? jedna mala paczuszke newborn kupilam i tego raczej zamawiac nie bede, bo w szpitalu pieluchy daja a potem w odmu najwyzej sie te malutkie dokupi. W aptece widzialam, ze pampers ma dwa rodzaje rozmiaru drugiego
o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Pok dobrze , ze energie masz 
co do pampkow to 1 jedna paczka , a 2 tez nie za duzo bymù brala
tak gdzie o ile dobrze pamietam do 2 miesiecy sie je uzywa ( oczywiscie zalerzy od dziecka i jego wielkosci ) najdluzej na 3 jechalam , a teraz tez dlugo 4ki
te dwa pierwsze rozmiary szybko wychodza z uzycia
co do rodzajow to masz kazdy rozmiar i rozne jego rodzaje , jakie kupisz i jakie wam przypadna do gustu to juz inna bajka
ja lubie sleep & play , i te zielone opakowanie , pomaranczowe ( nie pamietam nazwy ) moim zdaniem najslabsze sa
teraz probowalam Haggis czy jak to sie pisze , bo byly w Lidlu za grosze i hmm na dzien jak czesto sie zmienia to ok nawet , ale ogolnie sa badziewne :/ tylko to jakas seria z Hiszpani byla z hipopotanem , takich tutaj nie widzialam
moze tez stad taka niska cena ?
co do pampkow to 1 jedna paczka , a 2 tez nie za duzo bymù brala
co do rodzajow to masz kazdy rozmiar i rozne jego rodzaje , jakie kupisz i jakie wam przypadna do gustu to juz inna bajka
ja lubie sleep & play , i te zielone opakowanie , pomaranczowe ( nie pamietam nazwy ) moim zdaniem najslabsze sa
teraz probowalam Haggis czy jak to sie pisze , bo byly w Lidlu za grosze i hmm na dzien jak czesto sie zmienia to ok nawet , ale ogolnie sa badziewne :/ tylko to jakas seria z Hiszpani byla z hipopotanem , takich tutaj nie widzialam
moze tez stad taka niska cena ?