reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kocurku może trzeba zacząć sex uprawiać na regałach? Może wtedy się wygną? :eek::errr:

A mi mała się obudziła dokładnie w momencie jak o jej spaniu napisałam....Tak więc zmykam póki co...BUZIAKI!

Franio nakarmiony , zjadla sloiczek jabluszka z marchewka i jeczy o wiecej:szok:

Lilu to fajnie ze pospala, malenka biedroneczka:-)
kocie ale to tak ze wszystkim ta wiernosc az do konca?;-p

lilus wczoraj tak chwalilam Frania a wieczorem tak mi marudzil ze zaraz mi sie przypomnialo czemu wiecej dziieciow miec nie chce:dry:

WIOLUŚ oczywiście! Ja jestem maniaczka, jak już sobie coś raz ubzduram, ze kocham, to do upadłego :sorry2: no czasami może się ta miłość przenicować w nienawiść, ale to też silne uczucie jest :-D Ale miłość zawsze się echem odbija, jeśli się kochało naprawdę ;-)

Oby Zuzia miała taki apetyt na jabłko jak Franio :tak:

Nastrojowo się robi... szkoda, że nie wieczór, bo mam winko z urodzin Oli :cool2:

Oczywiście prawie pełne! Zabroniłam alkoholu :-p hehe

Ostatnia edycja:
yyyy szkoda ze ja nie pijaca:-p:-p:-pno dobra przyznam sie ze ostatnio pilam na weselu przyjaciolki w czerwcu 2011roku, ale to tylko dlatego ze panna mloda mnie namowila i na koniec wesela we dwie sie upilysmy.ale to bylo fajne wesele:-p:-p. a tak ogolnie to nie pije alkocholu, musi byc zeby ktos mnie namowil

WIOLU czekaj czekaj, dzieci się odchowa, to się pójdzie na całość jeszcze kiedyś :-p:-D - powiedziała ta, co poszła na całość może ze dwa razy w życiu buahahaha

reklama
Do góry