reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Ewcia, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa
No proszę Cię! Nie ważne co brał do buzi! Ważne co będzie brał w twoim towarzystwie do ust....yyyy.....winko ofkors :-D Ja go uwielbiam i kocham to co robi, bo ja sama taki krejzol jestem :-D Na krawędzi....mrrrrr......padłam....

Pierwsza poczeka....wiesz, że ja od zada strony zawsze zaczynam :-D

reklama
Ewelina, mam gdzieś, ale dwustronna chyba też może być:-D

taaa, od zada zaczynasz... yhmy...:-D nie wiedziałam, ale już wiem:-p:-D

Ewcia, to nie to co myślisz kotku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: DWustronna....hmmmmm....ciekawe do czego - kogo się przykleisz :-p Tylko na podłogę twarzą nie upadnij hahahahaha

Ostatnia edycja:
Ja na szybko.

Kotek dostaje wielkie cmok! Tak milo widziec, ze komus poka brakowalo :) i drugi cmok za pamiec i trzeci za zdjecia swietne! Tajniaczenie rulez!
Ja mialam wysokie sfity w poprzednim mieszkaniu. Zima zimno i sucho a latem najlepszy klimatyzator nie dawal rady przez te kubature... Ale ja akurat lubue chlod. Teraz koniec listopada a my jeszcze ani razu ogrzewania nie wlaczylismy takie mamy w nowym szczelne wielkie okna ( i cale szczescie, bo mamy tu tylko podlogowe, wiec i tak prad zima wyniesie nas fortune). 10 min po zamknieciu okna mamy tu najmniej 23 stopnie. Dla mnie za cieplo :/

Asionku kciuki za noc!
Lil kciuki za lazienke!
Moniu kciuki za mieszkanie!
Paulina kciuki za zdolnosc!
Ewciu kciuki zeby bylo tak dobrze jak jest i lepiej!

A Tobie Ewelina za co trzymac kciuki?

ZIZI WIELKIE GRATULACJE! JAK SIE OGARNIESZ KONIECZNIE DAJ FOTKE I WIECEJ SZCZEGOLOW!

A ja ide spac. Jestemduzo bardziej zmeczona niz jak jestem ssma w domu z nikim do pomocy...

Ostatnia edycja:
Ewelina, a skąd wiesz o czym ja myślę hahahaha:-D
i znów rechoczę:-D nie upadnij twarzą, dobre:-D ciekawe kto by mnie odkleił:-D

Poczek, dajesz radę z teściową? Jak Zosia?

reklama
Do góry