reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

hej :)

musialam dzisiaj zakupy miesne poczynic , bo ja kupuje hurtem porcjuje i mroze co by nie latac ciagle po sklepach , bo u nas miesnych nie ma , a przepraszam sa ze 2 , ale araby je maja i jakos tak kurcze nie bardzo tam chce kupowac ....
i tak dzionek zlecial :)

Natul poszedl gdzies sie skitral rano , wrocil z obdarta twarza , cisza byla i nic nie plakal wiec ciekawe co sobie zrobil ? pozniej przywalil w czolo kuchenka mikrofalowa z takim impetem ja otworzyl , no dziecko nie szczescia hehe

odkupilam mu ten bidon co wyrzucil na jezdnie ...

Kotek malo spi Ola .. bardzo malo wsumie , nie dziwie sie , ze ty zmeczona :( chociaz zebys wieczory dla siebie miala !!
moj wczoraj spal super to ja kurcze spac nie moglam do prawie 3 :angry::wściekła/y:

Paulinka jak bylo w Ikea ? upolowalas cos ? jak bluzka ? :-D

Emyly fajne te spodnie sa :)

Ewcia kope lat !! nie martw sie napeno jest ok z zabkami !!!

a gdzie Lili ???????????????...............

reklama
i znowu to zrobiłam!!!!!

wydałam więcej niż planowałam w ikea:-D:-):-D ja to się mam;))

bluzkę odchorowałam, za duża i za krótka jak dla mnie;)) dzieci wykończyły mnie w CH, biegały jak oszalałe...weszłam z nimi na chwilę do H&M ale zaraz ratowałam się ucieczką bo Maja mi uciekała, nie wzięliśmy wózka i tu dla mnie nauczka....ale w innym H&M już szybko sama weszłam i kupiłam jej białe bodziaki na 92 (wielkie)) i cudny granatowy kardigan/sweterek na 92;))za całe 29.90zł a przekonałam się że takie coś bardzo się przydaje, mimo zejścia dwóch tych sklepów nie trafiłam sukienki z kotkami na 92cm, same za małe były a dalej jej chcę!!!!

Moniu pisz mi jutro adres, mam fartuszek dla małej!!

i co ja jeszcze miałam....dzieci wykończone właśnie padły;)) cud że nam w aucie nie padły, Daniel był blisko ale zajęliśmy go zgadywankami i mu przeszło...po powrocie do domu zaś bawiły się w gotowanie;)) wiadomo- zakupione w ikei akcesoria trzeba było przetestować;)

aaaaa w ikea, w kąciku przecen był stolik pod tv hemnes, ten co chcemy, zamiast 450zł za 340zł....ale nie wzięliśmy bo przed wypłatą jesteśmy, w sobotę M. musi znów na uczelnię jechać więc zobaczy czy jeszcze będzie;))

Dziś będzie chudo :-p

Bo wczoraj zjadłam o 24 nielegalnie chipsy :/ Teraz żałuję, ale co z tego.. już się stało :unsure:

Takie ceny i cuda w H&M ????? Trzymajcie mnie z dala od tego!!!!

I Hemnes był??? Jacie! Jaka szkoda!! Ale może poczeka na Was :-)

Witajcie :)

Idę po kolejną kawkę..

reklama
Witam :-)

w końcu z kompa :-)

Kuotek, wiem, wiem, że mam zaległości z fotkami, ale nie dam rady przewertować ostatnich dwóch mięsięcy wątku....
także proszę o wybaczenie...

chwila odpoczynku, póki Mały zasypia...

Komu pączka, komu faworka?

Do góry