reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
;-) uda się. hihi.
4558376-bocian-i-dziecka.jpg

Nula - przykro mi , ja tez wiązałam nadzieje z poprzednim cyklem, no ale .. jest @, ja w tym cyklu zaczynam mierzyć tempke jak mi się @ skończy! Zobaczymy czy to pomoże! tak to mierzyłam z 3 lata temu - własnei wyciagnęłam swoje wykresy, owulkę to miałam 1 chyba na 6 wykresów....;/ ! Twój cykl - 28 dni - książkowo :-)

nula owulke mialam 8 grudnia a zaczelismy myslec o dziecku kilka dni wczesniej, udalo sie za pierwszym razem:-)
Dziewczyny ja wierze ze gdzies jest zapisane kiedy i co sie zdarzy i kazda z nas bedzie miala swoj czas:-)

Galaxia to faktycznie miałaś szczęście :) ja teraz muszę czekać na owulkę.... może akurat w styczniu mi się uda, a co do wykresów to ja nigdy ich nie robiłam bo po prostu nie miałam takiej potrzeby i za bardzo nawet nie wiem jak się je robi... i nie pasuje mi to mierzenie tempki :crazy:

Nula przykro mi z powodu @ ale mozesz zaczac korzystac z ovufriend i zobaczysz czy temperatura wzrasta i czy i kiedy masz owulacje ja mierze temp. codziennie i mam obraz swoich cykli takze powodzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry