reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasiaczek :) ja ci bardzo kibicuje!!!!!! Wybierz się do kliniki,tam na pewno ci fachowo pomogą :-)

Ja wylazlam z kąpieli :D i klikam z fona,bo mój luby gra w gry na laptopie :/ nie lubię tego,ale niech ma! Dzień dobroci dla zwierząt :)

reklama
Mój facet ma hopla na punkcie książek. Czyta je po prostu wszędzie:angry: idzie do toalety, nie ma go dobrej godziny o ile się nie upomnę:-D potrafi tak siedzieć i siedzieć. Ostatnio przesadził, nastawił sobie budzik na 6 rano, żeby poczytać w spokoju:angry:. Powiedziałam że chyba mu się coś po przekręcało i ma iść spać a nie męczyć oczy.:tak:

Dzieki Lorelain - nie chce mi się już pisac o tym lekarzu - kazał brac i działac i przyjśc za 6 miesiecy jak nic nie będzie.. Dobrze, że mi to napisałaś! Właśnie po to tu jestesmy!!:-)

mój w gry nie gra, chętnie by to zrobił, ale wie że bym go wyśmiała :rofl2:

głównie trzeba coś robić z dzieckiem czy sie chce czy nie, ktos musi cos z nim robić wiec działamy na zmianę bo inaczej młody by zamęczył. Ja do południa byłamz młodym na zakupach, robiłam z nim obiad potem pojechaliśmy do jego kolegi. Teraz lerze na kanapie pod kocykiem i sobie pisze na forum a mąż się bawi plasteliną :tak:

jak oboje mamy wolne to oglądamy tv :-) ... ja lubie bardzo czytać, ale przeważnie robię to w wannie, jak jeszcze studiowałam to mialam czas na czytanie w pociągu, teraz musze się troche odmużdżać bo inaczej mi prolaktyna skoczy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry