reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Lorelain - mam nadzieję, bo już czasami nie mam siły.:wściekła/y: Oczywiście kasę trzeba będzie wydawać na co inne, a nie na książki.:tak:

pam - my mamy pełno książek u siebie w Krakowie, w wakacje stwierdził że trzeba pozbyć się połowy, więc zapakował 6 pudeł kartonowych i siedzą teraz u mnie w domu bo drugie tyle jest u niego w domu.

Ostatnia edycja:
oj też już słyszałam o forum. Kiedyś powiedziałam że muszę połączyć się z internetem by sprawdzić co tam u Was, oczywiście problem że już chyba nie umiem żyć bez tego forum. A co, niech myśli sobie co chce.:-D:-D:-D:-D

dla meni forum jest jak uzależnienie, też mam problem żeby nie zaglądać :sorry2: ... ja się tak relaksuje :blink:

kurcze pobolewa mnie lekko brzuch na @, ale tak ewidentnie że wiem że mi się nie wydaje hmmmmmm

Niestety uzależnia, powiem Wam szczerze że jest to 1 forum które mnie tak wciągnęło. Chciałam kiedyś należeć do jakiegoś forum, bo po prostu czasem jest dobrze pogadać z kimś, doradzi czy ma inny punkt widzenia. :tak: Ale niestety nigdy tak długo nie wytrzymałam. :-D:-D Jakieś czary tu chyba są.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry