reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja je osobiście polecam, bo tak naprawdę nigdy mnie nie zawiodły. Tylko w tym cyklu jakoś dziwnie, ale mimo wszystko jak się okaże że nie jestem w ciąży to i tak ich będę używać. :tak:

butterfly - ja mam obecnie pink test( właśnie z tej firmy), nordtest i Quixx czy jakoś tak

indeks.jpgindeks1.jpgindeks2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Zapewne jest dobry, tylko mówiłaś że chcesz jak najczulszy. Ten widzę wykrywa ciąże po 6 dniach czyli pewnie jego czułość to 25mlU/ml:tak:, a ten co ja Ci pokazałam wykrywa 2-3 dniową i z tego co pamiętam ma czułość 10mlU/ml. Ale z tymi testami jest różnie. :tak:

jakoś nie chce mi się wierzyć żeby test wykrył ciążę 2-3-dniową... ale może :) ja na razie jutro mam zamiar się zaopatrzyć w testy owu... mam nadzieję, że dzięki temu zajdę w tym miesiącu w ciążę ;-)

reklama
hahaha temat w sam raz dla mnie .... sikanie na testy ciążowe to moje hobby :-D:-D:-D:-D

najczulszy jest acon 10 ml i bobo-test tez ma 10, ale kreska była słabsza. Jak chcecie żeby kreska była mocniejsza to np zamiast 4 kropelki dajemy 6. Jak ciąży nie ma to nawet 20 kropelek nie pomoże :-p
Mój ulubiony to nord-test. Kreseczki są śliczne i mocne i pomimo tego ze niby ma czułość 25 to chyba jest bardziej czuły bo ciąże wykrywał mi tak szybko jak acon a na innych jeszcze nie było widać. Fajny był też pink test ale nie płytkowy tylko ten drugi. Pre test jest bardzo słaby, kreski pokazał bardzo późno. Cała reszta testów dostępnych na rynku jest podobna do siebie i to juz bez różnicy, ale ciąży mega szybko nie wykrywają. Jedyne czego chyba nie próbwałam to te tanie testy z allegro paskowe i clearblue bo unas w aptekach chyba go nie ma.

Ja zawsze robie tak że kupuje prznajmniej 2 testy i koniecznie tej samej firmy bo tylko w ten sposób widać ze beta przyrasta. Czyli jak wyjdą dwie kreski to najlepiej 2 dni później zobaczyć czy na tescie te samej firmy beda juz ciemniejsze. Ja lubie sikac na testy to robie codziennie :sorry: ... no chyba że wychodzi negatyw no to nie ma co robić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry