• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Fionka te wszystkie specyfiki na sluz kazala mi brac przed owulacja jak sie zacznie jakikolwiek sluz czyli gdzies 10 dc i mam brac do 2 dnia po peaku. Kurde jakie to wszystko skomplikowane

reklama
Marcia - a co z Twoim sluzem jest nie tak..??
Fionka - no przeszedł mi ból głowy i chwała! zawsze jak mam to taki pulsujacy - zwykle pomagała filiżanka kawy lub kubeczek wina - podnoszace ciśnienie - tylko ze ja juz nie piję ai tego ani tego i tak sie męczę teraz!

Ja po ostatnich zakupach i obiadku na który mnie mój zaprosił i gotowac nie musialam ;p

Hej dziewczyny. U mnie nadal objawów ciazowych brak:mad:

A tak wogóle to wszystkim naszym staraczkom życzę zafasolkowania w przyszłym roku!!! A już zafasolkowanym szczęśliwie donoszonych ciąż:)

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za wasze II kreseczki :tak:
I za staranka :tak:

Ja dzis bede pila.. kupilam Smirnoff'a jablkowego i bede pic :-D. Wlasnie zjedlismy chinszczyzne na obiad ale na sylwka mamy jeszcze nugetsy z kurczaka, orzeszki w chilli, doritosy z sosem z chilli, ciastka i babeczki z kremem (mniam) popcorn i duzo innych wiec bedzie co jesc hehe.... My samy siwedzimy domu bedziemy ogladac Wladce Pierscenii wszystkie 3 czescie a ze mamy rezyserskie(po 6h) to pewnie obejrzymy tylko dwie a moze jedna hehe.... Ja sie bede dzis zataczac i gadac glupoty :-D niepilam od wakacji wiec troche % sie przyda na nowy start :-D

Udanej zabawy kochane :)

Kasiaczek ostatnio zauwazylam ze jest go bardzo malo i ostatnio sprawdzalam na szyjce( czego pani doktor powiedziala zeby nie robic) bo na zewnatrz jakos go bylo naprawde malo. A wiadomo ze slu to polowa sukcesu, to sprzymierzeniec zolnierzykow:-D

Milej zabawy dziewczyny . Pam ja tez mam zamiar sie dzisiaj uchlac a to nie roblem dwa drinki i ja juz gotowa

Mi pewnie cala butelka litrowa pujdzie zanim zaczne sie zataczac :-D ja mam wolne tempo i mocna glowe chociasz tak dlugo nie pilam ze kto wie :-D a zreszta jedzenie bedzie to wiecie... % wsiakna :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry