reklama

Staraczki grudniowe 2012

mi te hafty daly w ,,kosc,,ze przez 10 lat nie chcialam slyszec o zadnej ciazy!!!! a teraz mi przeszlo;-)...choc nie ukrywam ze boje sie tych haftow(bardzo)!!!,spedzilam 3 miesiace pod kroplowkami w szpitalu bo nic mi nie dopuszczalo do zaladka nawet wody i suchego chlebka..brrrrrrrrr

reklama
:-D dzień dobry!

e-kartki-nowy-rok-1258.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien dobry !

Dziewczyny chcialam wam zyczyc wszystkiego najleprzego, duzo zdrowia i wytrwalosci. Zafasolkowanym szczesliwych i pelnych spokoju ciaz i zdrowych maluskow a starajacym sie wytrwalosci i dwoch kreseczek .

Wszytkim staraczkom, życzę szybkiego zafasolkowania! nie traćcie nadziei, pamiętajcie o pozytywnym nastawieniu i walczcie! :-)

A tym już zafasolkowanym - spokojnej ciąży, pełnej ciepełka i uśmiechu! niech fasolki rosną zdrowo :-)

Buziaki dla Was!

No i udanego Sylwka dzisiaj:-D

Dzien dobry dziewczynki
Kurcze jestem zmartwiona bo przyjechalismy wczoraj do tesciow a teściowa ma półpaśca. Mam nadzieje ze dla malenstwa to nie jest szkodliwe.... Wyjezdzamy jutro

Witam dziewczynki,
Na początek chciałam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku, by był lepszy niż ten obecny. :tak: A przede wszystkim fasoleczek. :tak:

Dziś zrobiłam o 11 test owu i ta druga kreska była dużo grubsza:baffled:. Pytałam się nawet męża, czy on tu widz jakąś różnice. No i widział to co ja. Jest to mój 3 test z taką dużo grubszą kreską, a wykonałam ich od Wigilii chyba już ponad 10.:szok: Mam tylko nadzieje że owu się nie przesunęła czy coś innego jeszcze. :tak: Mój S się śmiał że mam już 3 raz owu, ale mi nie jest do śmiechu, bo coraz bardziej zaczynam myśleć że może przegapiłam moment. :-(

Góralka - spokojnie, i przytualaj się przytulaj :)

Jeżeli jest świeżo po owulce - to szanse mają żołnierzyki Y, które są szybkie i trafiają migiem do celu
jeśli jest przed owulką - to szanse mają żołnierzyki X, które sa wiele bardziej żywotne :)

Któryś musi trafić :-)

Głowa w górę!

Każda z was ma dziś chodzić uśmiechnięta - bo jaki ostatni dzień roku taki następny cały!:-D

Więc się uśmiechamy i przytulamy kochane!!:-D:-D

reklama
Galaxia nie chce cie straszyc ale polpasiec to nie fajna choroba a w twoim stanie w pierwszym trymestrze to na pewno nie byloby dobrze zebys cos takiego zlapala, trzymaj sie od tesciowej z daleka.

a ja juz po wizycie i nowe nadzieje rozbudzone. Dostalam luteine 2x2 mam zaczac 3 dnia po peaku, witamine b6,wiesiolek,acc to na sluz i reszta jak mialam i przykaz od pani doktor o przytulankach co drugi dzien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry