Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn jak byl kawalerem to potrafil ugotowac a teraz tak sie rozleniwil ze nawet kanapki se nie zrobi. Ale ma inne zdolnosci, potrafi zrobic chyba wszystko od drobnych prac po postawienie domku na dzialce czy poteznego garazu takze jestem z niego dumna.Dziewczyny poczytałam Was trochę i widzę,ze wyszła tu mała afera :S przepraszam,ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonuwybaczcie! Ja dziś złapałam mega dola
i ryczalam jak bobr i jednocześnie sie smialam :-S normalnie czas do psychiatryka
![]()

dziś zaczęły mnie boleć piersi okresowo.jednak ciągle się łudzę, póki się nie pojawi @

ale głeboko licze że to jednak na ciąże a nie na @ ... będziesz jutro testować?A tak z innej beczki! Bede próbowała swych sił by stworzyć takią czapulkę i obdarować w przyszłości moją fasolinkę :-)
Zobacz załącznik 527575

Dobry wiecier
Ja tu widzę niezłe afery a my dziewczyny musimy się pozytywnie nakręcać. Proponuję ćwiczenia relaksacyjno-wyciszająco-odmóżdżające: wszystkie teraz robimy przeciągłe oooommmmmmmm![]()
Wybaczcie ale mam głupawkę a mój stary już śpi.
A tak z innej beczki zamówiłam na allegro testy owu 1,40zł za sztukę więc będę siurać dzień i noc :-)

Dziewczyny troche sie martwie. Wlasnie zauwazylam na papierze bladoróżowy śluz. Co to może być?
kurcze ja już nie pamietam, ale mogłam coś miec w ramach prawa UE, ale tyle lat temu juz byłogóralka jak czytam niektóre Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, tak jakbym siebie czytała!no ale głowa do góry!!!!!!!! Jeszcze jest nadzieja
)
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.
Jeny dziś to mnie już kręgosłup i tyłek boli od tego leżenia przed laptopem, ale przynajmniej mam za sobą 3/4 napisanej pracy!!!a tak apropo dalej się przypominam żadna z was nie miała systemów ochrony prawnej w UE ?
Ja też mykam do spania, biorę gazetę do ręki (zawsze tak mam przed zaśnięciem,żeby mi się oczy zaczęły kleić).
dobrejnocy wszystkim !!! :*
P.S. annie <oOoooOOoooMmmmmMMMMMmm>

Góralka- ja w każdej ciąży miałam bolące piersi, a po terminie @ to już tak mnie napier...że szok. Więc głowa do góry. To może być objaw.
Galxia- a nic Cie nie boli? może zagnieżdżanie? musisz się obserwować. Żeby żywej krwi nie było.
A mnie przed chwilą stasznie dużo śluzu zalało. Normalnie jestem w szoku, bo to 12dc, a owulke z reguły mam 16dc. I teraz nie wiem czy dzisiaj się bzykać, czy tak jak planowałam jutro. ( wczoraj też było)

juz cala zaryczana siedze. mam nadzieje ze to nic powaznego...

cześć dziewczynki!
i znów tak cieżko wstać było że hej!
Galaxia - pisz jak z Tobą!
Ja dzis ta upragniona wizyta prywatna - lekko nerwa, ale zobaczymy
A tak to dzień wolny i randka z magisterką!
Więc i ja się dołączę do staraczek grudniowychw czwartek mam termin na miesiączkę i wtedy robie test
juz nie moge sie doczekac
![]()
annie. u mnie wczoraj lało cały dzień! a dziś wieje ( pizdzi ) że nie wychodzębo mimo mojej wagi to by mnie chyba zdmuchło
![]()
Witaj u nas Madziulka :-) powodzonka i kciukasy za II :-)
Annie - zostawiłaś humor na parapecie w domku czy coWitaj! narysuj sobie na szybie słoneczko ;p i pracuj tam
Trezba mi pomysł na szybki obiad bo juz muszę siadac do magisterki i nie moż emnie kuchnia pochłonąć! więc??
a ja znów dostałam pismo z UP
wczoraj pewnie dostali moje L4 i odwołanie od decyzji to w zamian za to dostałam wezwanie do nich w celu potwierdzenia gotowości do pracy - tylko jak ja im mogę potwierdzić gotowość jak jestem na L4 i pewnie kombinują jak tu usadzić moje odwołanie
![]()
cześć dziewczynkija dzisiaj też mam ciężki dzień... jakoś tak nic mi się nie chce... powinnam zabrać się za sprzątanie i za pisanie pracy mgr ale normalnie dopadł mnie leń gigant
![]()
haha, mój je słodkie i waga ani drgnie! no chociaż przez święta i teraz obiady w pracy wczoraj się ważył i jest 66.8 kg
hahaha! a zaczynał z wagą 58kg!
dobrze mu robi mieszkanie ze mną i "teściową" która mu dogadza i robi placuszki co weekend.
a G mi ostatnio powiedział,że nie mogę jeść po zmroku bo się zamienię w gizmo![]()

mój do kuchni to raczej się nie nadaje, ale za to jest porządkowy
ciągle coś porządkuje,sprząta na dole - a w pokoju to nawet panele jedzie na kolanach
na co ja idę na łatwiznę i załatwiam je mopem a co !
teraz sam zrobił kuchnię, złożył meble itp, u nas to samo - sam pogipsował pokój, wyszlifował i pomalował
![]()
Zobacz załącznik 527731 Mycha w akcji "pokój" ;-)
hej, uff, wreszcie Was nadrobiłam, nie mam swojego laptopa bo go sprzedałam i dopiero planuję kupić coś nowego, forum czytam z doskoku, tzn jak mąż skoczy do łazienki na siku to ja wtedy doskakuje do jego laptopa i czytam w pośpiechu co mogę, hehe
co do mężów to mój różne rzeczy już robił, z zawodu jest cukiernikiem ale nie pracował w zawodzie ani jednego dnia no i piec za bardzo też nie umie, (twierdzi, że wszystko pozapominał) hehe, długo pracował na stacjach benzynowych jako kasjer- sprzedawca, pracował też ok 2 tyg jako kierowca ciężarówki (stwierdził, że to nie dla niego) a od kilku miesięcy pracuje jako instruktor nauki jazdy na kat B i C![]()
a jeśli chodzi o mnie to wkurzyłam się wczoraj, chciałam iść dziś do Gina, niech mi powie czy brać Luteinę na wywołanie czy tym razem czekać aż @ sama przyjdzie no i najważniejsza sprawa niech mi coś da na te plamienia w drugiej połowie cyklu. Dzwonię się umówić a tam mi mówią, że doktora nie ma i nie będzie do 12 stycznia. NO TO ZONK.... Muszę czekać do 14 stycznia bo w weekend nie mogę jechać, potem jak dla mi Luteinę to ok tygodnia będę czekać na @ czyli najbliższe starania będę miała pod koniec stycznia..... Klapa na całej lini jednym słowem...

Zresztą wszytskim wam kochane dziewuszki! :-)