Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
emalia nasz dom tez byl stary , i kurde jest co robic.... super zesmy trafily na takich zaradnych facetowja tez mam fotki z remontu hehe moze nie tyle co moj ale mam hhahahaha
Emalia a gdzie jest Zawonia w ogolebo nie kojarze
![]()
dobrze,że ja mam to za sobą! no z UP załatwione, skontaktowałam się z radcą a on z nimi - minęły się pisma, i nigdzie nie idę - ale jestem tak wściekła,że mimo odwołania pod*******ę ich wyżej od nich
za to co wyprawiają.

lorelajn, a jak u Ciebie w ogole ... bo widze 24 dzien cykluu mnie jeszcze 6 dni do zobaczenia BRAKU @@@
kasienko , super ze trafilas na takiego lekarza ... u mnie praktycznie sami partacze niestety:/
... ja to właściwie mam wszystkie możliwe objawy jak conajmnie kobieta w 8 tc 

dobrze,że ja mam to za sobą! no z UP załatwione, skontaktowałam się z radcą a on z nimi - minęły się pisma, i nigdzie nie idę - ale jestem tak wściekła,że mimo odwołania pod*******ę ich wyżej od nich
za to co wyprawiają.

.
kasieczek jak ci wyszły te naleśniki?ja robiłam z 2 tygodnie temu nalesniki po meksykańsku z kurczakiem,tam wkroiłam trochę warzyw,jakś cebulka,papryka itp a na to wszystko sos z pomidorów z puszki taki ostry i czosnkowy. to było jedno z lepszych dań jaki zrobiłam w swoim życiunie licząc placków po wegiersku
![]()

żarty żarciki 
Marka gratuluję ślubu, ja lubię piec, już wiadomo że tort urodzinowy robię zawsze ja. Uwielbiam się bawić z masa cukrowa, mojemu bratu zrobiłam panią w stroju kapielowym, siostrze męża kuferek z kosmetykami a mężowi herb legii. Mam nowy tel i niestety nie mam wam jak pokazać, ale wiem że na karcie pamięci mam to spróbuje znaleźć. Za to nie lubię gotować, jak muszę to gotuje cośale nie muszę bo mój mąż to kucharz amator
Jakbym o siostrze czytała ;p gotowac moze ale jak chce pomóc ja to masakra ;pmusze wam sie przyznac ze ja uwielbiam gotowac , piec... moj to ostatnio do mnie mowi ... a ty to tak lubisz naprawde lubisz stac przy tych garach ... ( bo ja zawsze jak gotuje to towarzysze tym potrawa hehe moja mama mowi mi ze dlatego smakuje bo duzo serca w to wkladam hehe) ale nikt nie moze mi sie wcinac bo dostaje bialej goraczki
a co do mojego przyszlego meza to ona jest naprawde mega... potrafi mnie tak ubawic ze szokkk
27.04 sie zaobraczkujemy nareszciealez sie ciesze
![]()

haha, mój je słodkie i waga ani drgnie! no chociaż przez święta i teraz obiady w pracy wczoraj się ważył i jest 66.8 kg
hahaha! a zaczynał z wagą 58kg!
dobrze mu robi mieszkanie ze mną i "teściową" która mu dogadza i robi placuszki co weekend.