reklama

Staraczki grudniowe 2012

:sorry2: ja nie wiem jak to jest, my się już tyle staramy od poronienia i nic ... :baffled: a koleżanka miała ślub 1.09 jeśli się nie mylę i co ... od razu w ciąży!! ( a okres dostała tego 1.09 haha ... przed ślubem )

reklama
a u mnie chyba pojawił się dzisiaj właściwy śluz :) dziś 13dc i jednak staram się myśleć pozytywnie, że test owu będzie na plus :) dziewczynki musimy być dobrej myśli i wierzyć, że się uda bo z pesymistycznym nastawieniem to faktycznie nic nie wyjdzie

Wiecie co zawsze mi się kojarzy w takich sytuacjach scenka z serialu "Seks w wielkim mieście" jak Charlotte nie może zajść w ciążę. Jak mówi w wolnym tłumaczeniu: gdybym wiedziala ze nie moge zajsc w ciąże to bzykalabym sie ze wszystkimi :happy:

Nanncy z tym sluzem to faktycznie roznie bywa i on chyba tez wystepuje bardziej przed owulacją i ja se zawsze tlumacze ze przeciez do konca nie widzimy co tam w srodku sie dzieje i ze go nie widac na zewnatrz to wcale nie znaczy ze go nie ma

marka tak chcialam zrobić rzucić sie na zywiol ale wlampiam msie w te wszystkie symptomy bo musze zaczac brac luteine i boje sie ze wezme ja w złym momencie i zamiast pomóc zaszkodzi.

A co do zołnierzyków to ja tez mam schizy czy sa ok ale juz dwa razy sie udało ....no ale nie zamierzam czekac na niewiadomo co i tak jak wam pisałam kupiłam wczoraj ten permen i mysle ze na pewno mu nie zaszkodzi a moze tylko pomóc

jest jakas iskierka nadzieji bo znowu pojawil sie sluz :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry